Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wolken

Puk
16 jaar geleden

Ik was een keer aan het slapen in de auto , we kwamen terug van ski vakantie en het was een lange rit.. ik slaap altijd heel raar in de auto , met mijn hoofd tegen het raam aan en me neus ook.
Maar ik was aanhet slapen, ik kan mijn droom niet meer herrinneren maar toen k wakker schrok keek ik gelijk naar buiten en ik keek recht naar de wolken en ik zag werkelijk een groot gezicht dat heel streng naar me keek. ik schrok me dood, en ik keek de andere kant op en weer terug en het was weg.

ik weet echt niet wat dit was en ik had het nog nooit meegemaakt, maar ik heb het me echt niet ingebeeld want het was echt een heel duidelijk gezicht met details enzo. zijn er nog meer mensen die dit hebben gehad of gezien?

groetjes , puk

16 jaar geleden
Beheerder

ik moet toegeven dat ik het ook wel eens heb, alleen dan ik bomen en in me hooft, pas zag ik een man zonder gezicht in me hooft of een gizicht in een boom die later weg is. het is slechts een visioen, ookal lijkt het echt. het kan een geest zijn die iets tege je wil zeggen of iets duidelijk wil maken. of een begeleider uit het hiernamaals, die je duidelijk laat zien dat je slecht bezig ben. niet dat slapen slecht is, maar alleen jij weet of je slecht bezig ben, en je kunt hun en jezelf niet voor de gek houden.

feneaux.