Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ongeval, dood gaan in mijn droom.

22 juni 2008

Ik heb overlaatst een droom gehad.. Ik heb er geen betekenis over kunnen vinden..
Het was avond, en het was aan het sneeuwen maar het was grijze sneeuw. Zoals de as die uit de lucht valt als er een fabriek was afgebrand ofzo iets.
En ik was aan het wandelen met mijn hond. Ineens kwam er een motorrijder langs mij en die stopte naast mij. Het was op een weg waar je niet mocht rijden. Dit weet ik omdat de droom zich afspeelde beneden aan mijn appartement. En die motorrijder zei tegen mij: Stap op mijn moto, het is geen weer om buiten te lopen, en ik stapte op de motor, terwijl ik mijn hond zijn band losliet en hem zijn eigen gangetje liet gaan. De motorrijder vertrok op een hoge snelheid. Hij kwam hier beneden aan een bocht. En gleed uit de bocht in hoge snelheid recht tegen een klein muurtje. We vlogen over het water heen, en we vlogen echt wel hoog, tot op de overkant waar er een gevaarlijke weg was waar auto's op redelijke hoge snelheid mogen rijden. Daar vielen we neer op de grond en het was alsof ik dood was. Waarna ik wakker werd. Ik was echt heel bang, en voelde mij ongemakkelijk.
Later die week is er op dezelfde plaats waar ik was beland een ongeval gebeurd.. Dit vond ik echt heel raar. Ik heb me meer dan een week echt heel slecht gevoeld. Daarna heb ik zoiets nooit meer meegemaakt.
En ook iets raars is dat ik de droom niet vanuit mijn ogen zag maar zoals een camera die je filmde. En toen ik daar lag ging de camera altijd maar verder van me weg en werd het beeld geleidelijk aan zwart.

Alle tips en suggesties zijn welkom
Groetjes Rudy

23 juni 2008
Beheerder

je zou je emoties eens moeten uiten, en iets anders doen dan dat je normaal altijd doet. als je je emoties niet uit kom je in gevaar. dat gevaar zou uitgebracht worden tot de rest van de mensen om je heen. ze zullen niets doen alleen maar toekijken. ik heb het zelf ook moeilijk met mijn emoties te uiten, ik heb last van veel woede ondanks dta ik iedereen probeer te helpen. maar je moet ook niet op iedereen vertrouwen, want daardoor raak je in de problemen, je zou ook niet iedereen in de steek moeten laten, niet dat je dat doet, maar dit is het.

feneaux.

salima
3 juli 2008

ik droomde vandaag dat ik op een ezel met een overleden tante naar een onbekende huis ben meegegaan. tijden s het bereijden van die ezel ben ik en mijn tante eragevallen. mij heeft ze weer terug geholpen op die ezel en zij is gaan lopen. ze was bang wij weer eraf zouden vallen. ik ben toen naar een plaats gebracht die voor mij onbekend was. ik probeerde mijn familie te bereiken om te zeggen dat ze voor mijn kinderen moesten zorgen . en toen belde ik mij zwager en ineens hoorde ik mijn moeder zo hard om mij huilen.ze was aan het rouwen. toen
wist ik dat ik dood was. ik ben deze droom in zo"n islamitsche dromenuitleg boek gaan opzoeken . en daar stond in dat er spoedig een einde aan mijn geluk zou komen . mischien door te sterven. En die ochten belde belde mijn moeder ook dat ze een vreselijke droom heeft gehad over mij . Ook dit ging over de dood en over mij. sindsdien voel ik me zo depresief en denk ik dat elke moment dood ga.

18 februari 2009

Ik droome gister/vandaag dat ik bijna dood ging?! wat kan dat betekenen?