Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wolven en strijd

9 jaar geleden

Hallo hallo allemaal,

Gister heb ik gedroomd dat ik in India was bij de tempel met al de ratten. Ik zat daar gewoon op een muurtje naar de grote aantallen ratten te kijken. Heel indrukwekkend. Later kwamen er twee roedels wolven aangelopen. een roedel witte wolven en een roedel zwarte wolven. Deze wolven gingen de ratten wegjagen. De inwoners van India vonden dit gek genoeg niet erg. Vervolgens kregen de twee leiders van de roedels ruzie met elkaar wie er beter de ratten weg kon jagen en mijn voorkeur ging uit naar de witte wolf (de leider) dit beest zag er dan ook erg machtig en mooi uit. Toen de leider van de zwarte roedel zag dat ik voor de witte was keek hij me aan met een blik van als dat zo ik vermoord ik je. Toen ging ik twijfelen voor welke wolf ik moest kiezen.

Misschien niet eens een hele interessante droom ofzo, maar ik was er de hele dag over aan het nadenken. Heb er al van alles over opgezocht maar was toch nieuwschierig naar de ideeen achter mijn droom op dit forum.

Wat denken jullie dat dit te betekenen heeft?:)

Groetjessssss

9 jaar geleden

Hi,

Je droom is juist super interessant en veel zeggend. Ik weet niet of je veel spiritueel bezig bent. Maar misschien heb ik een goeie interpretatie voor je.

De tempel is jou geest. Ieder mens heeft positiviteit en negativiteit in zijn geest, soms is dat uit balans en moet er weer balans komen als er te veel negativiteit is. Het lijkt dus op een strijd tussen negativiteit en positiviteit. De ratten moet je in dit geval even zien als kleine beetjes negativiteit die jou geest verstoren( ratten brengen namelijk ziektes over op mensen) De roedel witte wolven staat voor positief en de roedel zwarte wolven voor negatief. Toch zijn ze even krachtig en werken ze samen om de ratten weg te jagen. Wat wil zeggen dat je positief en negatief op 1 lijn moet krijgen want dat maakt jou als persoon het meest krachtig. Als je dat doet dan kan je je geest meer in balans houden. Als de zwarte wolf kwaad is aarzel je even. Je moet niet aarzelen, je weet prima wat goed en niet goed voor jou is of voor anderen. Goed naar jezelf luisteren. Af en toe even je hoofd leeg maken en even in balans komen. Mediteren kan daarbij heel goed helpen. Oh en misschien is het interessant om eens iets over de wolf te lezen. Ieder mens heeft namelijk een totem dier. Een dier die je als voorbeeld kunt nemen zodat hij je kan leiden. Ook bijzonder dat je over een tempel in India droomt, want het had ook wel een tempel ergens anders kunnen zijn. Misschien dat je daar ook een connectie mee hebt.

Ik hoop dat je er iets aan hebt

9 jaar geleden

Super bedankt voor de reactie. Ik vind het een mooie kijk op mijn droom en hier heb ik zeker wel wat aan. Ik zit heel erg in twee strijd wat inderdaad heeft te maken met positief en negatief. Je vroeg of ik spiritueel bezig ben maar dat ben ik sinds een jaar of 4 niet meer. Daar voor ben ik er altijd mee bezig geweest. Van de totem dieren had ik inderdaad gehoord. Zal er wat meer over opzoeken.

Nogmaals bedankt!

Groeten,
Daisy