Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreselijk enge droom

Roos
19 juni 2008

Ik wil niemand hiermee shockeren, maar ik zou zo graag willen weten wat deze droom betekende.
Nog nooit heb ik zo'n bloederige en gestoorde droom meegemaakt.

Eigenlijk verliep het heel chaotisch, maar dat is meestal wel het geval in mijn dromen.
Allereerst bevind ik mij op vakantie (een land waar ik dus echt op vakantie geweest ben) in het Midden-Oosten. Daar wil
graag zo snel mogelijk weg, maar blijkt dus dat ik daar nog veel langer ga moeten blijven. Dit haat ik.

Even later bevind ik mij plots en een gesticht voor mentaal zieke mensen. Ik loop door een witte gang, waar veel mensen door wandelen, waaronder ook de patiƫnten. Eerst zie ik rechts van me een deur waarop staat: "De dokter een hand geven"
Na elke deur volgt een groot raam die de buitenstaanders de inhoud van de kamer laat zien. Er staat een witte bureau, en een wit bankje. Ik veronderstel dat deze kamer bedoeld is voor patienten om op een rustige manier met hun dokter te praten. Even verder zie ik een deur: "De dokter uit de kiem smoren". Ik weet de exacte woorden niet meer, maar dit is wat ik me nog herinner. Dan kom ik bij het raam. Wat ik daar zie is afgrijselijk en ik kan het amper verwoorden. Er ligt een patient op een wit bed, en deze krijgt elektrische schokken toegediend door een dokter. Dit via de geslachtsorganen. De patient hangt onder het bloed en deze brult en kreunt, ookal is deze onder zware verdoving. Later kom ik te weten dat dit een manier is om de patient te doden, als deze er zelf voor kiest om dit op een genotsvolle manier te laten doen door een dokter. De "behandeling" houdt dus in dat de patient in een trance wordt gebracht, waarin hij/zij denkt dat hij/zij seks heeft met de dokter, en dus geen pijn ervaart, maar toch stilaan doodgaat. Ik was volledig geschokt. Later kom ik weer voorbij het raam, en zie ik dat ik de dokter ken. Het is een van mijn leerkrachten op mijn school. Ik zie dat de patient te hevig reageert op de behandeling en zij bespringt de dokter waarop zij hem doodt. Daarna wordt zij wakker, onder het bloed, en ze beseft wat ze gedaan heeft. Daarna zie ik iemand die ik in de realiteit ook ken, een vriend van me, die beslist om de behandeling ook te ondergaan. Ik zie de behandeling van het begin tot het einde. Ik ga geen details geven. Ik denk niet dat dit belangrijk is.

Ik zou het apprecieren mochten mensen mij een beetje kunnen helpen met deze droom te verklaren, en eventueel te begrijpen.

Alvast bedankt.

21 juni 2008
Beheerder

eigenlijk, ou je nog eens terug moeten naar het midden oosten, want je hebt nog veel te verwerken daar, onderanderen iets van je sexualiteit. niet dat je daar heen moet gaan voor een geslachtsgemeenschap, maar je hebt daar nog het een en ander te verwerken. die man die zogenaamd dood moest in je droom, was misschien wel een hele slechte man, hij werd verdooft, dat wil zeggen dat er ietsachter zijn rug om gebeurd dat hem klein maakt, ondaks de verdoving heeft hij er veel nast van, dat wil zeggen dat hij de sfeer omzich heen wel voelt en er erg boos om is, het kan ook jou woede en verdriet zijn. misschien word jij wel door je medemens klein gemaakt of in die richting, ze proberen je op een medogelose manier klein te maken. maar die patient, of jij die dat waarschijnlijk toch aan voelt, zal daar achter komen en daar verschrikkelijk boos om worden. misschien is het wel iemand die jij kent. je zit slechts in een gecompliceerde situatie, die onvermijdelijk is. en je zal er met je eigen kracht geopserdeerd doorheen gesleurd worden. het is niet anders, iedereen heeft slechts een fractie van een tranendal te verwerken, net zoals ik en ieder anders, maar het is niet speciaal dat je zo'n droom meemaakt, kijk maar op het forum, ik heb er een verhaal:'"ik als martelaar" ook zoiets alleen dat ging erom dat ik mijn woede moet uiten. dat vind ik heel moeilijk want ik wil alles zelf doen.

feneaux.