Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dezelfde persoon kan iemand helpen?

11 jaar geleden

ik droom steeds over een jongen uit me klas . elke keer als ik hem in het echt zie dan voel ik dat er iets speciaals aan hem is. ik kan niet elke dag stopen om over hem te dromen



1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door najma15.

11 jaar geleden

wil iemand aub helpen!!

11 jaar geleden

nog niemand

11 jaar geleden

neem contact
ik help jou
m.mahfoudi@upcmail.nl

11 jaar geleden

Beste Najma,

Heeft jouw droom misschien te maken dat je die jongen erg leuk vindt? Of bijzonder? Of ben je juist bang voor hem? Heeft hij ooit iets tegen jou gezegd wat veel indruk op je heeft gemaakt?

Als dat een jongen uit je klas is, hoe gaan jullie dagelijks met elkaar om? Hebben jullie veel contact met elkaar? Of juist helemaal niet? Kun je gewoon met hem praten? Of heb je misschien zijn e-mail adres zodat je hem kan mailen en vragen of er iets speelt omdat je een raar gevoel hebt wat je niet kunt plaatsen? Ik zou sowieso niet direct met dat dromen aankomen.

Misschien dat het daarna wat beter wordt en je minder over hem gaat dromen? Nu begint dat een beetje op een obsessie te lijken en geen enkel obsessie is gezond.

De tweede optie is om jouw aandacht op iets anders te gaan richten, op een hobby of een andere persoon/jongen bijvoorbeeld. Ik heb echter het gevoel dat je dat zelf niet wilt, dat je je toch erg aangetrokken voelt tot juist die jongen. Goed, de keuze is aan jou. Veel sporten wil ook weleens helpen :)

Succes!

Anne



3 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door Anneloz.

11 jaar geleden

En nog: wees voorzichtig met mensen die via deze site persoonlijk contact me je willen, het lijkt me verdacht. Ik weet niet hoe oud je bent, maar bij jouw naam staat het getal 15 wat op jouw leeftijd zou kunnen wijzen. Dan ben je nog erg jong. Ik heb zelf een dochter van 13 en zou persoonlijk niet leuk vinden als zij via dat soort site's in persoonlijk contact komt met anderen. Het forum is openbaar en geeft iedereen de mogelijkheid om te reageren, waarom zou iemand dat persoonlijk willen doen? Doet dat aub. niet of denk minimaal zes keer nog over na voordat je jouw gegevens aan iemand geeft.

Groeten,
Anne