Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Nachtmerrie maar toch ook mooi

Rosa
16 jaar geleden

Ik had laatst een nachtmerrie, die tegelijkertijd mooi was maar ook angstaanjagend. Nog zo iets vreemds eraan was, dat mijn hele droom in het engels was. Ik ben gewoon nederlands en altijd geweest.

Het begon, geloof ik, met dat ik was meegenomen door een paar mannen en ze namen vier of vijf vrouwen mee ofzo, die ieder iets voor me hadden. Ik moest van ieder een vraag beantwoordden. Als het goed was, kreeg ik dat gene wat ze hadden, zo niet, dan zou er wat ergs gebeuren. Maar ik wist dat dood zou gaan, op een vreselijk manier, hoewel ik niet wist hoe precies.
Toen werd ik verder gebracht naar een strand, we liepen naar de duin toe en langs het pad stonden verschillende fruitbomen, die werden vernietigd voor mijn neus. Toen op een gegeven moment stonden we boven op de duin en keek ik omhoog. De lucht was oranje, en grijs en zag er mooi en indrukwekkend uit. Ik riep naar de lucht. "Please, god!" Als laatste hoop. Toen keek ik naar beneden naar het strand. Het was een soort zonsondergang. En het was echt ongelofelijk mooi en toch vreemd. Het was, net als normaal, oranje en rood en geel en die kleuren. Maar het vreemde eraan was dat er zwarte vlekken in de lucht zaten.
Toen zag ik een andere man die zei iets van (in het engels dan, maar ik vertaal het even); 'mijn hart staat gelijk met de aarde, als mijn hart stilstaat, staat de tijd stil. Het gevoel dat ik heb, vriest met de tijd' hij deed iets vreemd en rende heel hard rond, en ik zag alles ronddraaien. de man voelde zich intens gelukkig, dat wist ik op een of andere manier, en voelde ik ook. de tijd stond toen stil, verder zei hij 'Dit gevoel stop ik in deze brief, moge dit bij haar aankomen en haar helpen tot het eind'

Toen werd ik wakker met een heel vreemd gevoel. Dat het in het engels is, vind ik ook wel raar. Dat gaat dan toch onbewust blijkbaar.
Kan iemand hier een betekenis uit halen?