Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Heel raar gedroomd...

Chocolademuffinmetkaramel
11 jaar geleden

Hallo,
Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen... Ik weet het niet meer namelijk...


Ik kwam bij mensen van eenandere wereld en tussen allenaal boeken in een boekenkast lag een papiertje. Ik bekijken, stobden er allemaal eenhoorns op en een route enzo. Ik stal hem, deed m in mn broekzak( het kraakte) deed nog wat dingen bij die menseb(geen idee wat) enzei dat ik moest gaan. De volgende dag liep ik door het bos met het verdrag nog in mn broekzak, ik was het vergeten eruit te halen. Ik kwam het meisje van die familie waarbij ik op bezoek ging tegen en die vroeg wat ik achter mijn rug hield, opeens had ik het verdrag achtef mijn rug. Ik zei dat ik verliefd was op een hele leuke jongen en zei zei dat het verdrag van de eenhoorns was gestolen. Toen zat ik opeens op een lange en brede snelweg, viel van mijn wagentje(geen flauw idee wat het was) af omdat hij glad was van de regen maar kon nog net eropklimmen. De mensen naast mij zaten samen in een karretje en ik alleen. Ik ging te hard gassen, knalde ergebs tegenaan, eef staab(moest) en toen was ik weer in het huis van die mensen. Ik gaf het meisje snel het verdrag, zei dat ik het zo mooi vond vanwege die eenhoorns en zo en zei dat ze het niet aan haar ouders moest vertellen. De prins bleek te komen dus moesten we kerstbomen optuigen. Er was een grote mooie en een kleine die vader deed(altans, ik dacht dat het de vader was) maar die kleine zat vol met grote kerstballen. Steeds als ik een bal pakte kbapte het touwtje waardoor alles bij mij in die kleine ging. Toen moesten we stil zijn, want we hoorden stemmen buiten. We dachten dathet de prins was maar het waren 2 gemene mensen( het gezicht van die vrouw leek op die vreselijke wiskunde docent bij mij op school. Ik mag haar echt niet) ze gingen naar bibnen en draaide de andere boekebkast om. Ik zag allemaal heilige dingen, plaatjes van goden. Alles was van glas. Ze ramde alles en doorzoxhten het woedend door. Die familie had namelijk iets en als hun dat in handen zouden komen dan koj de familie nooit meer terug naar hun eigen wereld. Het meisje zei dat het boven lag( waar ik het verdrag van de eenhoorns had gestoleb) en dat het zobde was alles hier.overhoop te halen(er lageb allemaal stenen beeldjes en zo) toen renden ze naar boven en bleef de jack russel achter en begon te jabken omdat hij zijn baasjes miste.


Sorry voor de spelfouten en bedankt voor het lezen!(en laat please een reactie achter wat het zou kunnen betekenen!!)

11 jaar geleden

ik had dit gedroomd:
ik zat thuis en ik kreeg een bloedneus en ik merkte op dat mijn handen onder de puntbloedinkjes zaten.
ik en mijn ouders gingen vlug naar het ziekenhuis en daar werd bevestigd dat ik leukemie had.
ik lag een aantal weken in het ziekenhuis en toen overleed ik.
ik werd begraven en er waren een paar mensen die huilden en zeiden dat ze me nooit zouden vergeten.
toen schrok ik wakker en ik heb deze droom nu al twee maand achter elkaar!!
weet iemand wat deze droom betekent en waarom ik hem heb?
is het een voorspellende droom dat ik dus echt kanker ga krijgen?
mijn ouders zeiden dat ik schreeuwend wakker werd met ik wil nog niet dood, ik wil nog niet dood!!
daarna begon ik hard te huilen en werd ik door mijn ouders getroost.
als iemand me kan vertellen waarom dan graag!!
groetjes, Juul.

11 jaar geleden

Beste 'Chocolademuffinmetkaramel',

Wat een droom, zeg. Zou je me wat meer kunnen vertellen over het meisje wat je in het bos tegen bent gekomen? Is dat iemand die je kent? Of totaal onbekend? En heeft de 'boze' wiskundelerares ooit iets gedaan/gezegd wat veel indruk op je heeft gemaakt en wat is je bijgebleven?

De droom is erg diep en duidt op veel verwarring; heeft te maken met o.a. je onderbewuste en jouw kinderjaren. Ik weet niet hoe oud je bent, maar sta je op dit moment op het punt van het nemen een belangrijke beslissing m.b.t. jouw toekomst?

Groeten,
Anne



1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door Anneloz.