Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Lijken

Yasmina
16 juni 2008

Hey,

Vroeger was ik altijd angstig als ik een nachtmerrie had en probeerde ik me wakker te scheeuwen...
Sinds ik een dreamcatcher heb hangen boven men bed , heb ik wel nog nachtmerries , alleen ben ik niet meer angstig en strijd ik...
Ik kan men nog een droom herinnere waarin ik de strijd verloor, men moeder moest me doden , en dat deed ze met een zeer groot samuraimes in men rug , ik viel neer en later kwam ik terug tot leven en men tante vertelde me dat men moeder dit deed voor men eigen bestwil , zodat ik terug kwam als een beter persoon.
Later had ik een gelijkaardige droom waarin ik opgesloten werd en ik de keuze ahd : ofwel blijven leven in gevangenschap ofwel zelfmoord plegen , en ik pleegde zelfmoord , maar na ik dit gedaan had , werd ik terug wakker en probeerde nogmaals... maar ik kon niet dood.

Later had ik nog een droom waarin men ex meespeelde (waar ik trouwens nog steeds niet over ben) Ik zie mezelf same met hem in de auto zitten same met nog 2 andre mensen , op het moment dat hij me wilde vertellen dat hij nog steeds van me hield en dat hij me terug wou gebeurde iets raars , een reuze rode ballon gaat in de lucht en het ongeluk begon , hij begint een ander meisje te kussen ... ik kreeg allerlei opdrachten waarin ik met een reuze duif moest dansen , heel hoog boven de wolken (al vond ik dit leuk) later besefte ik dat ik die grote rode ballon kapot moest prikken om het ongeluk te doen stoppen , dus ik vlieg en prik die door, men ex komt terug naar me vol liefde en plots stijge er 3 kleinere ballonnen die ik weer moet doorprikken, ik vlieg heftig van de ene naar de andere om ze te doorprikken maar telkens opnieuw kom het driedubbele terug van de balonnen...

En dit begint toch wel wat te knagen ,
Ik droom al enkele nachten over lijken(menselijke) , eerst zie ik ze met een duidelijke blik van angst in hun ogen , dan ruik ik ze (en heb nog nooit een lijk geroken maar kan je zeggen dat het goor is).
En gistere nacht droom ik dat ik 2 lijken op men kot heb zuid oppperhuid,
ik moest erin snijden en ik ga aan de slag bij het eerste lijk, aangezien dat men mes te klein was , zat men hand mee in het lichaam.
Hierin begin ik te denken dat ik gek aan het worden ben!!

Vele groetjes,

-xxx-