Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Hele rare droom!!

Plan
16 jaar geleden

Hallo allemaal,
Ik had laats zo'n rare droom. Ik kan me niet echt heel veel meer herinneren ervan. Er is een meisje bij mij op school, ze heet Lillian. Ik ken haar niet echt. We lachen soms wel naar elkaar, of zwaaien even. We zijn niet echt vriendinnen ofzo.
Toen ik haar eergisteren weer op school zag wist ik weer wat ik had gedroomd.
Ik had gedroomt dat zij in een soap zat, en dan zag je zo haar hoofd; en daaronder Lillian. Zoals bij eeen normale soap.
En toen oppeens bleek ze Floris te heten, ze was vroeger een jongen geweest. Maar ik heb daar geen beelden van. Ik weet alleen dat ik dat heb gedroomt. Iemand een idee wat dit kan betekenen?

Liefs,
Plan.

16 jaar geleden

Beste Plan

Mischien heeft ze zich laten ombouwen,of kent ze iemand die Floris heet die jij ook kent,of mischien heeft ze wel een huisdier die floris heet??

giulia
16 jaar geleden

hallo allemaal,
ik heb vannacht een hele rare droom gehad. Ik was in een huis en de einige kamer waar ikzelf in kon was de toilet. Het floer van de toilet was heel smal en de rest was een groote gat met aan de tegels een spijker en een dikke touw die in de gat ging.

in het huis was ook een man (zonder gezicht), op een bepaalde moment werd ik gedwongen van deze man om in een auto te stappen met hem en weg te reiden. Op het moment dat ik in de auto stapte hoord ik mijn zoontje huilen en dat kwam uit het huis waar ik net was. Die man zei tegen me dat niemand hem kon hooren en dat we nooit terug zouden komen. ik weet nog dat in me droom aan het bidden was dat iemand mijn zoontje hoorde om hem te helpen.
Van binnen leek echt een super klein huis waar alleen een toilet in stond (en kapot ook) maar van buiten af leek gewoon op me eigen huis.

Ik werd wakker en was dood bang.

kan iemand mij vertellen wat dat kan betekenen?

groetjes Giulia

16 jaar geleden
Beheerder

ik heb een vraagje over die man, had die man een eivormig hooft met witte haren?

16 jaar geleden

hoi hoi,
ja di man had wel een eivormig hoofd maar had geen witte haren maar donker.

groetjes giulia

16 jaar geleden
Beheerder

je hebt gedroomt over een man van een andere planeet, een soort begelijder van daar. zelf heb ik gedroomt dat hij dood was en opstond, deze man was kalend met wit haar en had alleen een mond, hij maakte het gebaar van i watching you, met 2 vingers op de plek van de ogen en wees naar mij, het betekend, ookal zie ik je niet, ik weet dat je er bent.

ik vind dit boeiend dat ik iemand gevonden heb na 3 jaar, sinds dien droom ik nooit meer eng, ik hoop voor je dat jij ook nooit meer eng droomt.

ik ga wat doen met deze informatie, ik wil er meer over weten.

feneaux

16 jaar geleden

Hoi Feneaux,

als inderdaad deze man een soort begelijder is waaroom moest ik van hem mijn zoontje achterlaten? Hoop inderdaad dat ik niet meer enge droomen te hebben.

Groetjes Giulia

16 jaar geleden
Beheerder

het is iets symbolisch, misschien zou je eens iets anders dierbaars achtermoeten laten wat alleen maar in de weg zit.