Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

schoot mijn eigen vader dood in droom... wat betekent dit

9 jaar geleden

hallo, als eerste zal ik even vertellen dat ik een meid van 13 ben die hulp nodig heeft.
ik heb vanacht iets gedroomd en het blijft me achtervolgen
dit is wat ik gedroomd heb:
ik was samen met mijn moeder, vader en nog een andere man samen in een ruimte, het zag er een beetje uit als een autogarage met bijna alleen maar ramen.
opeens was m'n vader beneden met die andere man en stond ik boven aan de trap.. toen ik terug liep zag ik dat mijn moeder in haar keel gesneden was , ik liep terug naar de trap en mijn vader richtte met een pistool op me,ik rende terug naar de kamer waar mijn moeder in was en pakte het pistool van een kastje af in die kamer(hoe die daar gekomen is weet ik ook niet)
ik liep terug schoot naar mijn vader.. de eerste was mis en de 2de was raak, hij was dus dood, voor zover ik weet deed ik dit zonder enige emotie..
toen ik naar beneden liep kwam de andere man mij fouilleren, het pistool had ik opeens niet meer ?
ik liet me fouilleren en toen hij met zijn handen bij mijn buik was pakte ik hem bij zijn keel en sloeg hem dood met een soort gereedschap(dacht ik), toen mijn moeder daarna de trap afliep met nog steeds een snee in haar keel liep ik met haar mee naar buiten want ze had de ambulance gebeld, en opeens stond de man waarvan ik dacht dat ik hem dood had geslagen achter het raam, ik wilde wegrennen maar mijn moeder kon niet zo goed rennen ( op de een of andere manier)..
en toen werd ik wakker..
wat ik ook raar vind is dat ik al mijn dromen echt goed kan herinneren betekent dit ook iets ?
b.v.d Dewi2 keer bewerkt. De laatste keer was 9 jaar geleden door DewiO.