Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

benen werken niet mee

meisje
20 mei 2013

Hoi
Best vaak droom ik dat ik ga hardlopen. Soms op een echte baan maar soms ook midden op straat of op een grasveld. Als ik dan wil gaan rennen, voelen mijn benen heel zwaar. Alsof ik blokken beton achter me aan moet slepen. Ik kan mijn benen niet goed optillen en ik kan geen ritme in mijn stappen krijgen. Ik kijk dan altijd naar beneden naar mijn benen en probeer mijn knieën hoger te krijgen, maar het lukt niet. Ik raak altijd heel erg gefrustreerd in dat soort dromen, en boos op mezelf omdat ik niet sneller kan rennen.
Hoe komt het dat ik moeite heb met zoiets simpels als rennen in een droom? In een achtervolgingsdroom kan ik altijd prima rennen en hoef ik er ook niet bij na te denken, dus ik vraag me echt af hoe dit zit.
Als iemand me kan helpen met dit maffe verhaal dan hoor ik het graag, bedankt!

23 mei 2013

Hoi meisje.

Kun je je benen niet bewegen in je droom, dan heb je het gevoel dat je niet vooruit komt in je leven.

Ren je in je droom, maar kom je niet of nauwelijks vooruit, dan staat dit voor een gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen. Probeer meer in jezelf te geloven.
Deze droom kan ook betekenen dat je heel hard aan iets werkt of ergens heel veel energie in steekt, maar dat je nauwelijks resultaten boekt.

Droom je over je knieën, dan ga je op dit moment door een periode van verandering.

Groeten Hans.

stefan
3 juni 2013

hoi ik ben stefan
sport je veel ik sport zelf heel veel en als ik kracht training heb gedaan je moet het zo zien in de nacht herstel je het meest je lichaam is echt kei hard bezig om je lichaam te herstellen een je geest krijgt alles me dus ga je dromen zie het zo als je veel hebt gedaan in een dag kun je daar over gaan dromen mensen dagdromen ook toch in de nacht doe je dat ook alleen dan slaap je en kun je der niks aan doen daarom droom lekker veder je moet niet bang
greez