Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wat zou mijn droom kunnen beteken?

9 jaar geleden

Hallo mensen, ik ben nieuw op dit forum. Vaker heb ik hier gekeken, het is een interessante site. Nu heb ik besloten mij te registreren. Ik ben een jongen van zeventien. Na wat rare ervaringen en bewust worden heb ik besloten mij meer te verdiepen in spiritualiteit.

Afgelopen nacht had ik een vreemde droom. Misschien is het belangrijk dat ik eerst even vertel dat ik een vechtsporter ben op best hoog niveau.

Ik was buiten aan het hardlopen en ineens stond er een jongen voor mij neus, hij hield mij tegen. Zijn vrienden een stuk of 5 mensen stonden erbij en zeiden dat hij moest laten zien wat een goeie kickbokser hij was. Zo de jongen (die ik niet ken) begon mij in mijn gezicht te slaan. Ik rende langs hem heen en probeerde hard weg te rennen. De jongen rende achter mij aan, maar ik werd moe in mijn benen en hij niet. Dus ik besloot te stoppen en hij begon weer in mijn gezicht te stoten en slaan, was opzich niet erg ik ontweek en blokte ze en sloeg terug in zijn gezicht. Tot ik erachter kwam dat hij mij waarschijnlijk knock out zou slaan ofso omdat hij beter was. Dus ik pakte hem vast en worstelde over de grond. Uiteindelijk kwam ik uit in een zogenaamde kimura armklem. Ik stond op het punt zijn arm te breken. Als ik het iets verder zou trekken zou zijn schouder en elleboog breken.

Ik zei: ga je mij met rust laten nu dan laat ik je gaan. Hij zei Nee en werd bozer. Zijn vrienden zeiden laat hem gaan joh. Hij deed het niet. Vervolgens trok ik zijn arm door en zijn arm brak. Het zag er erg nasty uit zijn hele schouder lag uit de kom (in het echt heb ik nog nooit iemand arm gebroken). Vervolgens ben ik zo hard als ik kon weg gerend, maar zijn vrienden rende mij achterna. Ik kon mij verstoppen in een kroeg en daar ontmoette ik een meisje. Ze gaf mij haar telefoon zodat ik mijn vader kon bellen of hij mij kon ophalen. Dat gebeurde ook en toen werd ik wakker.

Ik dacht dat mijn droom ging over een meisje dat ik leuk vind, maar ze doet dingen die ik niet accepteer. Als ze niet veranderd moet ik haar uit mijn leven dumpen omdat het anders te erg word. Ik dacht die jongen die mij aanval was het meisje. De enige optie was om haar arm te breken om volledig van hem/haar af te zijn, wat voor mij ook pijn deed in mijn hart. Vervolgens zaten zijn vrienden achter mij aan (mijn gevoelens die pijn doen) totdat ik een nieuw meisje tegenkom. Echter het meisje waar ik het over heb heeft het vandaag met mij goedgemaakt en gezegd dat ze zich niet meer zo raar tegenover mij zou gedragen. Betekent mijn droom misschien iets anders?

Chakib
8 jaar geleden

regelmatig droom ik hetzelfde namelijk, dat ik achterna gezeten wordt vannacht weer.

Iedere keer ben ik helemaal in paniek en overal waar ik ben wordt ik achtervolgd. Nergens ben ik veilig en als ik denk dat ik veilig ben duurt het maar even en ze hebben mij door. vannacht waren het bekenden die mij moesten hebben. Ondanks dat ik nog nooit problemen of iets dergelijks heb gehad met die mensen.

Wat kan dat betkenen??? en waarom herhaalt mijn dromen