Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ex met kinderwagen en paardrijden in de woestijn

9 jaar geleden

Dag,

Deze week heb ik tot tweemaal toe heftig gedroomd. In mijn eerste droom zat ik op een bruine (arabische) paard. Ik reed paard in een woestijn. De droom was zeer intens daar ik vermoeid wakker werd, net als ik echt paard had gereden.

Mijn 2e droom van deze week is dat ik met mijn oom op een hele grote plein liep (ergens in het buitenland, zag palmbomen). Het plein lag dicht gelegen aan het strand . Wandelend met mijn oom over het grote plein zag ik mijn ex in de verte gehaast lopen met een kinderwagen. Ik zag enkel de kinderwagen en niet wat erin zat.Overigens zag de kinderwagen er leeg uit. Mijn ex zag me in de verte maar liep mij haastig voorbij. Hij liep met de kinderwagen naar een struik (bosbeplanting) en verstopte daarin de kinderwagen. Nadat hij de kinderwagen had verstopt liepen mijn oom en mijn ex naar elkaar toe en zag hun met elkaar praten. Ik liep verder het plein over.

Kan iemand mij aub uitleggen wat mijn droom betekent. Ik weet nooit wat ik droom , en nu ik het wel weet, ben ik uiterst nieuwsgierig