Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

moorden

14 mei 2013

Ik droomde dat ik ergens was waar veel mensen waren. Opeens zag ik een grote zwarte man, maar ik was de 1 van de weinigen die hem zag. Hij sneed eerst zijn wang open en daarna gooide hij een bom waardoor de mensen die hem niet zagen werden gedood. Even later was ik weer ergens anders en er gebeurde precies hetzelfde. En daarna nog eens. Al die keren deed ik niets. De laatste keer zag ik hem weer en toen verborg ik mij, want ik was echt bang. Ik zag scherven om me heen vliegen, maar mij gebeurden niets. Ook de mensen die hem zagen gebeurde niets. De mensen die hem niet zagen werden gedood.
Wat betekent dit toch?

15 mei 2013

Hoi Annemiek.

Als je droomt dat je je bevindt in een menigte, dan heb je behoefte aan wat ruimte voor jezelf.

Deze droom betekent ook dat je meer zelfstandig dient na te denken, in plaats van de menigte te volgen.

Droom je dat je een moord ziet gebeuren, dan dien je meer op details te letten in je echte leven.

Zie je een moordenaar die meerdere mensen vermoord in je droom, dan staat dit voor verdriet dat door anderen veroorzaakt is.

Ben je bang in je droom, dan maak je je zorgen dat je inspanningen niet zo succesvol zullen zijn als je had gehoopt. Je maakt je zorgen over een bepaald aspect van je leven en over bepaalde mensen waarvan je niet zeker bent dat je ze kunt vertrouwen.

Als je droomt dat meerdere mensen onzichtbaar zijn, dan heb je problemen of gevoelens voor die persoon die nog niet opgelost zijn. Misschien geven ze je niet genoeg aandacht. Kijk ook of er eigenschappen zijn die die persoon heeft die je zelf mist of wilt ontwikkelen.

Groeten
Hans.

20 mei 2013

Dank je wel Hans,

Het is me nu helemaal duidelijk en het klopt precies.