Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vluchten

9 jaar geleden

Wie kan mij helpen .
Deze droom heb ik nu een paar keer gehad.

In de droom komt mijn familie in voor, mijn man, ouders en zussen. eerst zijn we heel gezellig bij elkaar en dan ontstaat er een ruzie. of het nou met mij is of met een ander weet ik niet maar het volgend moment ben ik aan het vluchten, en aan het verstoppen. ik heb een rugzak bij me en ik probeer te overleven met voedsel die ik vind. maar elke keer als iemand van mijn familie mij vind vlucht ik weer. het voel ook of ik ergens van weg loopt problemen of zo, maar ik kon op de site geen antwoord op vinden. misschien dat iemand in deze forum mij kan helpen. Ik heb deze droom niet elke nacht, maar het is wel al de tweede keer dat ik deze droom heb. en ook dat ik na de eerste droom die nacht ook nog eens een tweede keer dezelfde droom droomt die nacht.

9 jaar geleden

Hoi cindyswinkels

Je familie in je droom staat voor veiligheid, warmte en liefde. Denk eens na over de rol van specifieke familieleden en welke relatie je met ze hebt

Verstop je je in je droom, dan heb je een geheim of je wilt de waarheid niet vertellen. Je kunt op het punt staan om je geheim te onthullen voordat mensen er zelf achter komen.

Een rugzak staat voor onafgemaakte zaken. Een gedeelte gaat over jezelf, een gedeelte is stress die je van anderen hebt overgenomen.

Als de rugzak in je droom heel groot en zwaar wordt, dan draag je een nodeloze last in je leven.

Ik denk dat je goed bij jezelf moet kijken waarvoor je vlucht, je hebt niet voor niets een repateer droom, je probeerd te overleven in je droom, dan is de nood al heel hoog.

Kijk eens goed naar je zelf en naar je familie en waar de botsing is ontstaan.

Groeten Hans.