Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Achtervolging

11 jaar geleden

Heey allemaal,

Ik had vannacht een droom die ik al wat vaker heb gehad. Iemand zit me achterna en ik moet wegrennen, want diegene wil me vermoorden. Maar vannacht werd ik wakker en toen hoorde ik voetstappen op de overloop, die daarna weer weggingen. Ik denk dat dat nog van mijn verbeelding kwam, maar ik vond het doodeng. En wat betekent zo'n droom? Misschien kunnen jullie me helpen:)



1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door Kjolz.

meisje
11 jaar geleden

Hoi,

Ik ben geen droomexpert of zoiets, maar ik heb zelf ook vaak dromen waarin ik word achtervolgd. Weet je misschien door wie je achtervolgd werd in je droom? Meestal betekent een achtervolging dat je wegrent voor je problemen. Misschien wilde die persoon jou wel niet vermoorden, maar iets belangrijks vertellen. Als je je tijdens de droom bewust bent van het feit dat je droomt, probeer je dan om te draaien en die persoon te vragen wat hij van je wil.
Zoek in je droom ook eens naar een soort nooduitgang. Ik kan het niet zo goed omschrijven, maar in een paar dromen die ik heb gehad, die echt heel eng waren, vond een doos waar ik in ging zitten. Toen ik in de doos zat werd ik wakker.

Ik hoop dat er iets aan hebt, ik weet hoe akelig zulke dromen zijn.

11 jaar geleden

Hey,

Ik weet niet wie me achtervolgd, dat vind ik vaak ook het enge. Soms weet ik wel dat ik droom, maar dan heb ik meer zoiets van, weg hier, dus dan word ik weer wakker. Maar ik heb toch wel last van die dromen, dat vragen zal ik zeker eens proberen:)
Heel erg bedankt!