Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Auto ongeluk met eng gezicht

Mendy
9 jaar geleden

Hoi allemaal,

Het begon gisteravond een beetje vreemd. Ik was aan het sms'en met mijn vriend en plotseling viel ik in slaap. Een korte diepe slaap. Ik droomde dat ik in een auto zat, achter het stuur en voor me reed een tractor. Ik reageerde te laat toen de tractor ging remmen en op datzelfde moment vloog er een eng wit misvormd gezicht dwars door me heen. Nog voordat ik echt een botsing maakte, werd ik abrupt wakker. Mijn ogen waren wijd open, mijn hart bonkte als een gek en ik had overal kippenvel. Ik was hooguit 3 minuten in slaap geweest, want toen ik mijn laatste sms terug las en keek naar hoe laat ik weer wakker werd, zaten er maar een paar minuten tussen. Ik krijg nu nog kippenvel als ik eraan terug denk. Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen betekenen? Een waarschuwing ofzo?

Groet,
Mendy

9 jaar geleden

Hoi Mendy

Droom je dat je autorijdt, dan staat dit voor je ambitie en hoe goed je van de ene fase in je leven naar de volgende kunt komen. Kijk naar de rit, was deze gemakkelijk en prettig of lastig en vervelend? Dit staat voor hoe je door je leven beweegt.

Kijk ook of je de chauffeur of een passagier bent. Dit staat voor een actieve of passieve rol in je leven.

Komt er een tractor in je droom voor, dan dien je je negatieve gedachtenpatroon om te zetten in positieve energie.

Het is belangrijk dat je je driftbuien en je houding onder controle houdt.

Over het algemeen symboliseren geesten of spoken eigenschappen van jezelf die je vreest. Dit kan bijvoorbeeld een pijnlijke herinnering zijn, schuldgevoel of verdrongen gevoelens. Een andere betekenis van een geest in je droom kan zijn dat de geest staat voor iets dat niet langer bereikbaar is. Deze droom kan een boodschap afgeven je oude manier van doen moet veranderen, omdat je nu eenmaal verder moet.

Even een korte flits van hoe je er bij staat, en moet progeren te veranderen, ik denk dat het inderdaad een waarschuwing is voor jou.

Groeten Hans.