Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Trouwen met vampier

11 jaar geleden

Hallo,

Onlangs droomde ik dat ik bij het bezoeken van een onbekend vrouw in het rood gekleed iemand met een zaag door midden sneed. (dacht daarbij aan een vampier - wolf serie dat ze dat ook doen)

Daarna lag ik in bed met een man die ik weer in leven probeerde te brengen met een injectie. Hij opende langzaam zijn ogen met rondom wat aders en ik zag dat hij vampier tanden had. Hij greep toen naar mijn pols. Maar liet het weer los. Alsof hij mij geen pijn wilde doen.

Daarna kwam er een meisje bij die mij vertelde hoe ik pyama in het nederlands zonder accent moest uitspreken.

Kort daarna zag ik hetzelfde man voor het altaar op mij aan het wachten. We zouden gaan trouwen. Ik was wel de hele tijd aan het treuzelen met mijn haar en kleding. Ik wou eerst in mijn pyjama en vest trouwen maar trok op verzoek van mijn moeder een witte jurkje aan. Daar werd ik gelijk vrolijker van zei mijn moeder.

Bijj de voordeur zat een meisje die tegen mij zei 'een bruid moet hakken aan' en maakte met haar armen een vorm alsof ze de bruidsbloemen droeg.

Mijn moeder was wel tegen het huwelijk en wou eigenlijk niet dat ik met hem zou trouwen, maar daar trok ik niets van aan. Toen ik op de klok keek en zag dat het bijna half 2 was en moest opschieten, omdat hij al zo lang aan het wachten was. Werd ik wakker.

Wie weet wat deze droom betekent? Alvast bedankt.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door ButterflyN.

11 jaar geleden

Hoi ButterflyN

Als je droomt over een huwelijk, duidt dit een verbintenis, harmonie of een overgangsperiode. Je gaat door een belangrijke ontwikkelingsfase in je leven. De droom kan ook de vereniging van voorheen tegengestelde aspecten van persoonlijkheid vertegenwoordigen, met name de mannelijke en vrouwelijke kant van jezelf. Let op de eigenschappen van de persoon die je trouwt in je droom. Dit zouden namelijk eigenschappen kunnen zijn die je zou moeten uitwerken om te groeien als persoon.

Een vampier in je droom betekent meestal dat je je lichamelijk en emotioneel leeggezogen voelt.

Een vampier staat ook vaak symbool voor iemand die aan de drugs is of dit in een negatieve relatie zit.

Groeten Hans.