Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen over je ex

2 mei 2013

Het is nu al enkele maanden uit tussen mij en mijn ex vriend, maar hij blijft steeds terug komen in mijn dromen. Aan het begin waren het nog een soort van flashbacks van dingen die we samen hebben mee gemaakt en had ik deze ook elke nacht. Ik werd er zo onrustig van dat ik opgegeven moment zelfs medicijnen moest hebben om een rustige slaap te krijgen. Nu heb ik een nieuwe vriend, maar de dromen blijven (wel minder) nog steeds. Nu zijn het meer dromen die gaan over dat hij tegen me praat of even door m'n haar streelt. Soms ook gewoon iets stoms, dat hij bijvoorbeeld in de badkamer staat en tanden staat te poetsen.

Ik wil echt graag weten wat voor een betekenis dit zou kunnen hebben. Kan mij iemand helpen??

Groetjes,

Lilly1993

6 mei 2013

Hoi Lilly1993


Als je droomt over je ex, dan doet iets uit je huidige leven je aan de situatie denken zoals die toen was met je ex. De huidige situatie haalt vergelijkbare gevoelens omhoog bij je.

Deze droom kan een waarschuwing voor je zijn om op te letten op hetzelfde of vergelijkbaar gedrag in een huidige relatie.

Wat je geleerd hebt van een relatie uit het verleden moet je nu toepassen om niet dezelfde vergissing te maken.

Groeten Hans.

7 mei 2013

Hallo Hans,

Ik heb je reactie gelezen wat je hebt gegeven bij iemand... Zou je mijn droom willen lezen en miss kunnen verklaren wat het van mij betekent?

ALVAST BEDANKT!

8 mei 2013

Hoi Klavertje.

Dat wil ik wel

Groeten Hans.