Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

twee hele heftige dromen.....

jas
16 jaar geleden

Hallo,

Ik heb twee hele heftige dromen gehad en wil graag weten wat ze betekenen want ze zitten in mijn kop namelijk:

1. Ik ben in een donkere ruimte en zie twee vrouwen (waar ik vroeger mee omging, en omdat ze niet goed zijn de contacten heb verbroken) zitten voor de opening van een kamer. Ik word door hun geroepen en vraag ze hoe het met hun gaat. Dan hoor ik een baby huilen in de kamer en vraag van wie die ene is. Ik krijg te horen, dat de baby van een van hen is en ze zegt dat ik wel mag kijken naar de baby...ik ga de kamer in en ga op het bed zitten. Op dat moment, begint de baby heel eng te worden en zeer agressief tegen mij te doen...de baby valt mij aan en wil mij zelfs bijten. Ik ben een tijdje bezig om de baby afzijdig te houden maar het lukt niet. Ik zie een oplossing om de baby letterlijk knock-out te slaan zodat ik weg kan gaan. Tijdens dit voorval, hoor ik beide vrouwen huilen op de gang en ze roepen naar me, dat ze ook niet weten hoe om te gaan met de baby waarop ik tegen de moeder zeg, dat dit echt niet goed is en dat ze hiervoor hulp moet gaan zoeken. Ik heb een zeer naar gevoel in mijn lichaam en wil daar zo snel mogelijk weg. Ik loop naar buiten en kom in een hele drukke straat terecht waar veel verschillende tenten (discotheken en-of cafe's) zijn. Ik loop een tijdje en hoor van alle kanten mensen gillen en hele enge vechtgeluiden (ik weet dat er vechtpartijen uitbreken en rellen) en wil daar zo snel mogelijk weg en probeer te rennen maar het lukt niet. Dan voel ik dat er aan mijn linkerarm word getrokken, het is mijn beste vriendin en ze zegt ' kom jas, laten we hier weggaan', en we rennen weg. Op dat moment voel ik me weer goed, dan is ze verdwenen. Weer loop ik en moet ik door een grote menigte en er breekt weer een gevecht uit en probeer weg te rennen, lukt weer niet. Dan word ik aan mijn rechterarm getrokken, dit keer is het mijn vriend (11 jaar relatie) en hij zegt ' kom schat, ik haal je hier weg'. Weer voel ik me veilig en dan schrik ik wakker.

2. Vannacht heb ik heel lang gedroomd over grote zwarte tarantula's (spinnen) die mij heel de tijd wilden aanvallen en ik was bang niet normaal meer in mijn droom. Zelfs tot twee keer tot echt schreeuwen en huilens toe (zo werd ik wakker twee keer vannacht) Het gekke is, dat ik daarna nog een paar keer wakker ben geworden en deze droom niet uit mijn kop kon krijgen. Steeds wanneer ik mijn ogen dicht deed, zag ik de spinnen weer.......

Graag krijg ik een heldere uitleg van iemand, want ik kom erzelf niet echt uit. Ik weet dat de dromen grote betekenis hebben waar ik iets mee moet.

Hoop spoedig antwoord te krijgen.

Groeten Jas