Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

2 rare dromen

assepoester
23 april 2013

hallo iedereen,

ik heb de laatste dagen een paar rare dromen gehad die me niet loslaten, misschien hebben jullie wel een verklaring.

de eerste droom: mijn grootmoeder kwam langs in mijn slaap (gebeurt wel vaker, maar dan zit ze gewoon bij mij) ze wees naar mijn partner en zei met een stem die niet de hare is, op een heel erg dwingende toon, hij moet oppassen voor de zwarte hond. de nacht daarna is ze weer bij mij geweest en heeft gezegd, hij moet echt wel oppassen!

de tweede droom: mijn partner en ik gaan "wild wandelen" in een bos, dit doen we geregeld, dus zonder de paadjes te volgen, de naam hebben we zelf verzonnen. We geraken echter verdwaald en hij klimt in een hoge boom om zich te orienteren. Plots zonder aanleiding ligt hij voor mijn voeten en is blijkbaar uit de boom gevallen. Rare is dat ik op dat moment half wakker werd, hij lag net naast me in bed, ik wist dat ik aan het dromen was, maar heb toch gevraagd of alles oké was, of hij pijn had, heb gevoeld of hij niets gebroken had en raakte dat paniekerige gevoel niet kwijt, heb de rest van de nacht heel onrustig geslapen en steeds kwam de droom over het bos terug, maar in andere vormen, we verdwaalden nog tussen torenhoge paddestoelen en dan ook nog tussen gigantische aardbeistruiken die bij mij een allergische reactie opwekten. Normaal kan ik lucide dromen en zo van die angstige dromen ook stoppen, maar toen lukte me dat niet, daarom laat deze droom me ook niet echt los....

assepoester

25 april 2013

Voor u eerste droom zoek je best eens op wat een zwarte hond voorstelt, zoek het gewoon op zoals je zelf gedroomd hebt over een zwarte hond. da heeft een betekenis. U oma geeft u wss wel een boodschap door, maar waarom ze zou zeggen dat hij niet van zij is zal je bij jezelf moeten zoeken wss wat u link met u oma is, wat de link met u oma en hij zou kunnen zijn en wat ze ermee zou kunnen bedoelen of symboleren.

Van u tweede droom, kan je zelf kiezen welke richting je uitgaat of wat je doet ? heb je bewegingsvrijheid ?