Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kan iemand mij meer duidelijkheid geven?

10 april 2013

Ik krijg steeds vaker een droom die mij aan het denken doen zetten, maar ik kom er maar niet achter wat het inhoud,
Ik ben met mijn vrienden in een stad die mij aan nijmegen doet denken waarom we daar zijn weet ik niet, we rijden gewoon wat rond in een auto van een van mijn vrienden, als ik de omgeving begin te herkennen en die vriend naar het huis van mijn ex laat rijden, eenmaal aangekomen stap ik uit en kijk ik naar het huis, tot ik wakker schrik? Heeft iemand een idee wat dit inhoud?

13 april 2013

Hoi Kaspersmith


Een stad in je droom symboliseert eenheidsgevoel en je sociale omgeving.

Als je vrienden in je droom voorkomen, dan staat dit voor aspecten van je persoonlijkheid die je aan het ontwikkelen bent.

Kijk ook of je de chauffeur of een passagier bent. Dit staat voor een actieve of passieve rol in je leven. Je laten leiden door een andere persoon.

Als je in je droom in een voertuig rijdt, dan staat dit voor je levensreis en je levenspad. Deze droom laat je zien hoe je je door je leven voortbeweegt.
Heb je een chauffeur die je rondrijdt, dan staat dit voor meevallers omdat je meer kennis hebt.

Droom je van een huis waar je ooit in gewoond hebt en het huis is in goede staat, dan kijk je tevreden terug op je verleden.

Als je droomt over je ex, dan doet iets uit je huidige leven je aan de situatie denken zoals die toen was met je ex. De huidige situatie haalt vergelijkbare gevoelens omhoog bij je.

Schrik je van iemand of in dit geval van een huis, dan heb je een nieuw inzicht gekregen in een situatie in je leven waardoor je je gefrustreerd voelde.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten.