Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

De bijbel, kerk/kathedraal, brand

Kruimeltje91
7 april 2013

Ik droomde vanacht dat ik op een missie was samen met twee mannen/jongens en we liepen in een grote kathedraal/kerk, ik kan me niet goed herinneren wat het was. Er waren houten stellingen en de muren waren van steen. Zoals in grotten, maar dan glad en ze waren wit. De missie was om de bijbel en de kathedraal te verbranden en terwijl we bezig waren om de missie te laten slagen werden we bijna tegen gehouden. Ik weet niet door wie of wat, alleen dat het slecht was gezien het angstige gevoel dat ik erbij kreeg en het feit dat ik een deur aan het afsluiten was door een stoel tegen de deur te zetten. We hadden de bijbel en de kathedraal uit eindelijk in brand weten te steken en moesten snel vluchten voordat wij met de kathedraal zouden branden. We gingen via een stenen glijbaan naar de uitgang van de kathedraal en toen we buiten kwamen scheen de zon en kwamen we terecht in een mooie tuin met bloemen, ik kan niet goed beschrijven hoe het eruit zag, het was adembenemend mooi. In de tuin zag ik zag Jezus staan in een wit prieeltje en toen werd ik wakker. Ik zou graag willen weten wat deze droom te betekenen heeft!

8 april 2013

Hoi Kruimeltje91


Als je zelf een vrouw bent, en je droomt dat je een jongens ziet, geeft aan dat je de mannelijke aspecten van je karakter aan het ontwikkelen bent.

Zie je in je droom een bijbel, dan staat dit voor waarheid, geloof, inspiratie en kennis. Je bent op zoek naar troost.

Komt er een kerk of een kathedraal in je droom voor, dan heb je behoefte aan waardering van degenen waar je van houdt.

Een droom over je verbranden is vreemd genoeg meestal positief.

Een open deur staat voor een nieuwe kans. Loop je door de open deur, dan neem je die kans.

Ga je in je droom van de glijbaan af, dan staat dit voor instabiliteit in je leven. Je bent je grip op een situatie of relatie kwijt.

Droom je van een prachtige tuin, dan ben je gelukkig. Je ontwikkelt je op een positieve manier en je bent aan het groeien.

Zie je Jezus in je droom, dan zullen je grootste doelen verwezenlijkt worden.

Je zult elke situatie ontstijgen en overwinnen.

Groeten
Hans.