Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Aardappeltaart en crush

Tessaatje
29 maart 2013

Ik heb een hele rare droom gehad. Een tijdje geleden was ik verliefd op een jongen, ik ken hem niet en ik weet bijna zeker dat hij mijn naam niet eens weet. Gisteren keek ik op zijn instagram en daar had hij echt hele lelijke, arrogante foto's op, om te kotsen. Ik heb het aan een vriendin verteld. Vannacht droomde ik dat ik en hij het laatste stukje aardappeltaart allebei wilden. Uiteindelijk kreeg ik het stukje. Toen ging ik naar hem toe met het stukje aardappeltaart, zijn vriend stond er ook bij. Daar heb ik wel een keer iets tegen gezegd. Hij raakte de taart aan en ik zei dat het niet is wat het lijkt, het is geen gewone taart maar aardappeltaart. Toen werd ik wakker. Dat alles was in de dameskleedkamer van gym op school. Ik wil graag weten wat deze droom betekent! Misschien dat ik hem nog steeds leuk vind of dat hij mij leuk vindt? Ik heb deze droom tegen een vriendin gezegd. Alvast heel erg bedankt als er gereageerd wordt!

31 maart 2013

Hoi Tessaatje.


Droom je dat je verliefd bent, dan kan dit voortkomen uit je relatie in het echt. Het staat voor geluk en tevredenheid met wat je hebt en waar je staat in het leven.

Heb je in het echt geen relatie, dan geeft deze droom aan dat je in je dagelijkse leven niet genoeg affectie krijgt. Geef iemand eens een knuffel!

Een taart in je droom betekent dat je naar iets toegewerkt hebt en nu de beloning krijgt.

Een droom over een sappige rode appel, met name wanneer je er eentje eet, geeft succes in een onderneming aan

Deel je de taart met iemand, dan kun je het gevoel hebben dat die persoon de aandacht of zelfs de materiƫle dingen krijgt die jij verdient. Concentreer je op het delen van je verantwoordelijkheden en je zult ook delen in de beloning.
Deze droom zou ook aan kunnen geven dat je meer wilt dan je feitelijk aankan.

Hij raakte de taart aan en ik zei dat het niet is wat het lijkt, het is geen gewone taart maar aardappeltaart.

Ik denk dat je daar het antwoord uit moet zoeken.

Als je droomt dat je in een kamer bent, vertegenwoordigt de kamer een specifiek aspect van jezelf of van een specifieke relatie. Dromen over verschillende kamers zijn vaak verwijzingen naar onbekende aspecten van je bewuste zelf en persoonlijkheid.

Als je droomt dat je in een kleedlokaal bent, dan heb je misschien wat tijd nodig om af te koelen en te kalmeren.

Een kleedlokaal kan ook aangeven dat je in een concurrentiestrijd verwikkeld bent of dat je een obstakel in je leven aan het overwinnen bent.

Groeten Hans.

Lauran Claassen
1 april 2013

Heey Hans, ik zie dat je hier heel veel vanaf weet. Het zou fijn zijn als je mij ook zou kunnen helpen. Ik heb twee dromen op dit forum gezet: "Snakes!" en "Zusje Opeten". Ze staan geloof ik bij de rubriek "nachtmerries", maar dat weet ik niet zeker.

Ik heb het liefst dat je me met "Zusje Opeten" helpt, maar allebei zou ook frijn zijn.

Groetjes Lauran Claassen