Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom over 3 wolven die symbool stonden voor mijn moeder

23 maart 2013

Vannacht heb ik een aparte droom gehad.

Ik droomde dat 3 wolven voor mijn moeder een pad vrijmaakten. Ik was ergens voor die 3 wolven en aanschouwde ze. Zij baanden zich een weg door het donkere bos waar bijna geen mens kwam. Het was nacht en het bos was groot en indrukwekkend. De wolven hadden nog een erg lange weg te gaan. Toen ik dit zag schoot er ineens een andere wolf van recht voor mij langs, ik schrok hier erg van. Ik wist dat deze wolf bij mij hoorde. Deze droom gaf mij een heel apart, mystiek en ook angstig gevoel.Deze nacht droomde ik in andere dromen dat ik zoekende was, niet wetende waarna. Ik voelde mij eenzaam en kon het niet vinden. Een gevoel dat ik in mijn leven vaak bij me heb gedragen.

Misschien verduidelijkt dit de droom meer: mijn moeder is dementerend, ik heb gister afscheid genomen van mijn werkzaamheden om meer als mantelzorger voor mijn ouders te kunnen zijn.

Ik hoop dat iemand mij iets meer kan vertellen over deze droom.

25 maart 2013

Hoi Anneliesz

Droom je dat jij of je moeder op een pad wandelt, dan zul je je doelen verwezenlijken als je doorzet.

Een wolf in je droom staat voor leraren, gidsen en mannelijke invloeden.
Voor je moeder staat de Wolf - Aardse wijsheid, bescherming, rituelen, loyaliteit en geest.

Het getal 3 (wolven) is verbonden met de geest, de intelligentie en de rede. Het is het getal van de expressieve, originele denker en kunstenaar. Het getal 3 is verbonden met de kleur geel, de kleur van het intellect, de logica en de rede, en met de woensdag. Astrologisch is dit getal verbonden met het sterrenbeeld maagd. De chakra's die bij dit getal met name van belang zijn, zijn de zonnevlecht en het hart-chakra.


En voor je zelf word je door een wolf achterna gezeten of hij passerd jou, dan kan het zijn dat je je ongemakkelijk voelt rondom een man in je leven. Het kan ook je eigen over-vrouwelijke kant zijn waar je je niet prettig bij voelt.

Schrik je van iets in dit geval van een wolf, dan heb je een nieuw inzicht gekregen in een situatie in je leven waardoor je je gefrustreerd voelde.

Als je in je droom op zoek bent naar iets, dan wil je graag datgene vinden dat ontbreekt in je leven.

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een oplossing voor een probleem.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.