Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

heel aparte droom!

21 maart 2013

Ik heb een heel aparte droom gehad! Weet iemand misschien wat het betekend? Ik kan er geen kaas van maken haha.

Ik was op een kermis. Samen met mijn vriend en 2 vrienden. Er was een attractie waarbij je moest staan met je armen omhoog en je handen grepen een stang vast. Het wiel ging zo hard draaien dat je niet naar beneden viel. mijn vriend en vrienden wouden dit wel graag doen maar ik vond het eng dus ik ging er vandoor.
Ik had mij boven verstopt bij het kaartjes loket maar ik was toch nieuwsgierig en ging weer naar beneden. Alleen ik kon niet zomaar naar beneden, ik moest met een soort glijbaan. Deze glijbaan had allemaal spelden in zich. Wel op de kop, met de knoppen naar boven. Ik vond dit niet eng, maar leuk. Ik had het ook eerst niet door maar toen ik het door had vond ik het best wel raar.
Toen ik beneden was, was ik bij een soort gokhal. Mijn vriend stond bij de fruitautomaat te gokken. Ik vond dit wel spannend en ik ging naar hem toe. Hij pakte me beet en begon mij te zoenen.
(dit is best raar aangezien het in het echt niet goed gaat tussen ons en we hebben een soort pauze om te kijken wat we met elkaar willen)

Later was ik thuis. Ik was met de zelfde vrienden. Katja, een vriendin van mij die had haar jaszak stuk en wou het graag maken (In het echt is ze niet zo goed met naald en draad haha, en ze vertelde mij de vorige dag over haar jas die gemaakt moest worden) Ze pakte een materiaal en maakte haar jaszak. Toen ze trots zei dat het af was zei ik dat ze de muts van mijn vriend had gepakt! Ik zei dat hij dat niet leuk zou vinden, maar goed, ik vond het niet erg. Hij moest er alleen niet achter komen. Volgens Katja zou hij die muts toch niet missen maar ik betwijfelde het.
Hij kwam beneden zonder zijn muts op zijn hoofd. Ik vond dit best raar aangezien hij die altijd op had. Maar ergens vond ik het wel leuk. Hij zei dat hij iets miste maar hij wist niet zo goed wat. Hij begon te zoeken en kwam er toen achter dat het zijn muts was.
Katja en ik gingen heel stiekem de deur uit en fietste zo hard we konden weg. Mijn vriend stond bij de deur een beetje verbijsterd van onze ontsnappingspoging en wou ons achterna rennen om te kijken wat er aan de hand was. Volgens mij was ook ook een beetje boos, maar dat weet ik niet precies meer.

Weet iemand wat dit kan betekenen?? Ik ben heel nieuwsgierig haha!
Alvast bedankt!