Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mijn droom

9 jaar geleden

Ik heb echt jullie hulp nodig. Ik zoek vaker op deze site naar betekenissen van mijn dromen, maar ik heb de laatste 2 maanden een probleem. Ik droom heel vaak over een meisje, dat ik een tijdje leuk heb gevonden. Ze zit elke keer in mijn droom, maar wel als een vriendin. En heel vaak bevind de droom zich op vakantie. Vandaag had ik weer een droom en kwam ik haar tegen op vakantie, maar ik kende haar wel dan in mijn droom. En we werden heel goed bevriend, gingen heel vaak zwemmen in een rivier, het was wel een hele onrustige rivier. Daarna ging ze weg van vakantie en dat was mijn droom. Ik weet niet wat het betekent en ik hoop dat jullie het wel weten !

9 jaar geleden

Hoi JustMeNina

Wanneer je droomt over een meisje, vertegenwoordigt zij je speelse, onschuldige en kinderlijke kant van je persoonlijkheid.

Een droom over vakantie symboliseert de behoefte aan een break of een moment voor jezelf. Deze droom drukt een verlangen uit om te ontsnappen aan je verantwoordelijkheden.

Zwemmen in je droom geeft aan dat je verschillende kanten van je onbewuste gedachten en emoties aan het onderzoeken bent. Deze droom zou aan kunnen geven dat je op zoek bent naar een of andere vorm van emotionele ondersteuning.

Als je droomt over een ontstuimige rivier, dan nemen je emoties op het moment de overhand.

Deze droom gaat over je zelf, probeer je emoties onder de knie te krijgen.

Groeten Hans.