Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

partner

18 maart 2013

Ik bevond me buiten op een mooi doorgaand pad, alles was groen de zon scheen,
ik zag aan de linkerkant een grote weide het gras was in bloei, rechts zag ik een grote eikenboom deze boom was ook in bloei
ik voelde me happy in deze omgeving, plots verscheen mijn huidige partner en viel in een foetushouding, hij was naakt
ik zei kom maar ik neem je wel mee, net zoals je een rugzak omdoet zo zat ook mijn partner nog steeds in een foetushouding, op mijn rug, ik liep heel makkelijk verder zonder enige moeite of belemmeringen,einde

deze droom heb ik in een korte tijd 2x beleefd,
hopelijk kan iemand mij hiervan een uitleg geven,
zodat er mischiens een oplossing gaat komen

18 maart 2013

Hoi esmiralda.

Even naar je droom symbolen kijen en wat ze kunnen betekenen.

Als je langs een rustig, open pad loopt, wijst dit op heldere gedachten en afwezigheid van stress en angst. Het zou ook vooruitgang kunnen symboliseren

Het is een goed voorteken om de zon te zien schijnen in je droom. Ze staat symbool voor innerlijke rust, verlichting, geluk, kalmte en inzicht. De zon vertegenwoordigt tevens stralende energie.

Als je een weiland ziet in je droom, vertegenwoordigt het openheid en veiligheid. Je neemt de tijd om hetgeen dat je bereikt hebt, te waarderen.

Als je droomt over weelderige groene bomen, symboliseert dit nieuwe hoop, groei en verlangens. Het duidt tevens op kracht en stabiliteit. Je bent geconcentreerd op persoonlijke ontwikkeling en individuatie.

Als je je partner ziet in je droom, suggereert dit dat je de hulp van anderen zou moeten inschakelen om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Aan de andere kant symboliseert je partner de dualiteit van je karakter. En uiteraard is de relatie die je met je partner in het echte leven hebt het belangrijkste in deze droomduiding.

Naaktheid in je droom betekend dat je mensen apseteerd zoals ze zijn, zo ook je partner.

Een rugzak staat voor onaf gemaakte zaken, gedeeltelijk over je zelf en een gedeelte is sterss die je van anderen hebt over genomen.

Een foetus(houding) kan er op wijzen dat er iets nieuws of kratiefs gebeurt.

Deze droom kan er op wijzen dat je druk en stress van iemand anders opgelegt kriijgt.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.