Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

tranen?

mimi2011
8 maart 2013

ik had laatst een hele vreemde droom
ik stond ergens op n mega ladder en haalde verf ergens af en toen viel k en een hele goede vriend van mij zag dat en wou me vangen en toen werd even alles zwart en toen lag opeens de voet van hem eraf (wtf) er waren hele tijd ook andere(onbekende) mensen bij. En volgend moment waren we opeens op n heeel hoog balkon en die vriend had zijn voet terug maar kon dus niet meer goed lopen. Er stond toen n forse man met een dikke donkergrijze baard en haren in de deuropening van t balkon en we gingen naar binnen en die andere mensen waren er nog steeds bij. Daarna werd k met n ander meisje buiten gezet door n meisje maar dat was dus opeens op de begaande grond en toen liep de weg over in n steiger dat andere meisje ging op n paaltje zitten en ik moest huilen om die jongen die zn voet verloor(en terugkreeg xD)
het was heel raar want ik huil normaal echt nooit in dromen.
Weet iemand wat dit alles kan betekenen?

11 maart 2013

Hoi mimi2011

Droom je over een ladder, dan neemt je begrip van jezelf en je omgeving toe, maar je valt naar beneden

Een droom waarin je aan het verven bent, staat meestal voor vernieuwing en emotionele groei, maar je haalt de verf er af dat is tegenover gestelde van groeien

Val je van hoog en land je veilig op de grond, vertrouw dan op je intuïtie, ook weer een tegenstelling.

Als een vriend in je droom voorkomt, dan staat dit voor aspecten van je persoonlijkheid die je aan het ontwikkelen bent.

Komen voeten in je droom voor, dan kan dit ook betekenen dat je toe bent aan meer onafhankelijkheid en vrijheid in je leven

Als je droomt dat je een balkon ziet of op een balkon staat, dan wil je graag gezien en opgemerkt worden.

Een open deur staat voor een nieuwe kans. Loop je door de open deur, dan neem je die kans.

Droom je dat je huilt, dan helpen je hersenen je om emotionele balans te bereiken terwijl je slaapt. Je uit frustraties die je in je echte leven zouden hinderen.

Kijk maar of je er wat me kan.

Groeten Hans.

mimi2011
15 maart 2013

bedankt^^