Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verliefd in een droom

6 maart 2013

Hallo iedereen,

Ik had 2 dagen geleden een hele rare droom.. Ik droomde dat ik samen met een oud klasgenoot (van vorig schooljaar) in een kasteel was en dat we verliefd op elkaar waren. We gingen ook zoenen en we waren heel close. Voor die droom had ik geen gevoelens voor haar, ja ik vond haar wel knap natuurlijk, maar na die droom wil ik constant bij haar zijn. wat betekent dit?

Mvg, Jamiee

Wimp
7 maart 2013

Dat heet nagenieten van een droom :-) Dat heeft helemaal geen diepere betekenis.. ik heb het ook al gehad over vrouwen die ik van op het werk ken maar waar ik niet de minste aantrekkingskracht voor voel. De eerstvolgende dag voel je je dan enorm aangetrokken maar dat is van heel korte duur, tegen 's avonds is het alweer over. Gewoon even genieten !

14 maart 2013

Beste Jamiee,

Dromen waarin je in een kasteel bent, vertegenwoordigt een behoefte aan veiligheid en bescherming. Zoveel zelfs dat het lijkt alsof je je van anderen isoleert.

Dromen over een kus duiden op liefde, affectie rust harmonie en tevredenheid. Als je anderen ziet kussen in je droom suggereert dit dat je je wellicht teveel bemoeit met hun persoonlijke leven en relatie. Je zou ze meer ruimte moeten geven.

Verliefd zijn in een droom betekent dat je (verborgen) gevoelens voor diegene hebt waar je verliefd op bent in de droom. Als je nog geen relatie hebt, dan kun je het beste de confrontatie aangaan. Maar als je al een relatie hebt, moet je er goed over na denken. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen