Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Nooit in eigen lichaam, en andere vragen..

Eev
2 maart 2013

Er zijn een paar dingen in mijn dromen die ik niet verklaren kan.. de belangrijkste is dat ik ALTIJD en dan bedoel ik ook echt altijd en zo lang ik mij herinneren kan droom dat ik boven/naast/rond mezelf zweef/sta.
Als een soort film zie ik alles wat ik meemaak en doe zoals een onzichtbare 2e ik.

Wat is dit? Waarom droom ik nooit vanuit mijn lichaam? wat zegt dit over mij?

Een ander fenomeen dat ik heb is dat ik altijd onderweg ben zonder eindbestemming, meestal met de trein maar soms ook met andere manieren van openbaar vervoer. Ik kom nooit ergens aan en heb altijd het gevoel door te moeten..
Ik ben overigens ook nooit thuis in mijn dromen.

En dan nog wat verschillende maar minder belangrijke dingen die mijn dromen kenmerken:

-verschillende leeftijden zijn
-verschillend uiterlijk hebben
-het herkennen van mensen die ik nooit ontmoet heb in het echt (maar eerder gezien in een droom)..
-bijna altijd alleen (onderweg) zijn of met fictieve personen (geen mensen die ik ken in het echt), ik droom zeer zelden over familie
-mijn dromen zijn altijd avonturen, ik reis, ik vind liefdes en ik moord zelfs of dreig zelf vermoord te worden, maar nooit is het schokkend of eng
-dromen die wel over mensen gaan die ik in het echt ken zijn altijd in "de efteling", of zo herken ik het in mijn droom
-veel dromen spelen zich ook af in gebouwen met een eindeloos aantal kamers (ook wel kastelen)

Ik zou graag weten of iemand dit herkent en wat ik hier uit leren kan..

2 maart 2013

Hoi Eev.

Wel eigenaardig, maar niet zo vreemd, de thuis bacis van je ziel is je eigen lichaam en zal er altijd weer in terug keren tot op het moment dat het niet mee hoeft, jij je taak hier volbracht hebt.

Je ziel is dak ook niet zo strak met je lichaam verbonden en wat je ook schreef vaak om je heen, wat ook inhoud dat je meer ervaringen op pikt dan een ander.

Verder hebt je zoveel taken in je rugzak die je nog verwerken wil in dit leven dat je iegelijk wel een fleksibele ggest moet hebben om dat waar te maken.

Waarom jenooit over je eigen lichaan droomd is omdat jij dat lichaam bent en door en door kent. Ook zeg je dat je nooit je eind bestemming vind, dat komt pas als je helemaal klaar bent met het uitwerken van je carma.

Het reizen met treinen zijn allemaal faces of gedeelten van je levens weg en zolang je daar nog niet klaar mee bent heb je het gevoel van door te moeten.

Je hebt het over verschillende leeftijden en verschillend uiterlijk hebben dat is begrijpelijk, die kunnen komen uit verschillende vorige levens.

Dat je weinig over je eigen fmilie droomd is begrijpelijk die heb je altijd bij je.

Dus een hele schala van punten die je in vorige leven zijn ontstaan daar droom je nu over wat een verwerkings proces is.

Eigelijk mag je blij zijn dat jij op deze manier je carma aan het verwerken bent
Je schrijft, mijn dromen zijn altijd avonturen, ik reis, ik vind liefdes en ik moord zelfs of dreig zelf vermoord te worden, maar nooit is het schokkend of eng dromen die wel over mensen gaan die ik in het echt ken zijn altijd in "de efteling", of zo herken ik het in mijn droom

Zo staan dromen over gebouwen, dat kan staan voor je angst om een bepaalde taak niet te kunnen afmaken of succesvol af te ronden.
Een hele kleine kamer of veel kamers geeft aan dat je jezelf niet de ruimte gunt om jezelf te ontplooien en de dingen te doen die je leuk vindt en dromen over een kastelen betekent voorspoed.

Eigelijk zijn het wel mooie verwerkingdromen die jij hebt.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.