Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

zwarte kat

alisa
23 februari 2013

Hallo,

Ik heb een droom gehad waarin mij werd uitgelegt door een personage in de droom dat als een zwarte kat mij aankijkt en niet bang voor mij is dat dat betekent dat dat goed is en dat dan een persoon was die men kan vertrouwen, maar als de zwarte kat mij niet aankijkt is dat slecht.

In de droom schijnt de zwarte kat mij de hele tijd in de gaten te houden, maar als ik hem aan probeerde te kijken keek hij snel weg of ging er ineens vandoor en hij leek haast wel bang voor mij zo af en toe....

Ik heb in de droom geprobeert de kat in de maling te nemen dat mij tog aan moest kijken en het is mij uiteindelijk gelukt toen hij mij zogenaamt aan het testen was er was, toen leek het even alsof ik zijn vertrouwen gewonnen had, maar toen ik een bepaalde knop indrukte die hetzelfde zou testen als het blikcontakt met de kat en daar kwam weer wat slechts uit.... en omdat de kat mij de heletijd in de gaten hielt heeft hij dat ook gezien en had toen weer geen vertrouwen in mij.

Nu vraag ik mij af wat deze droom betekend?? want naar mijn idee ben ik tog echt geen slecht persoon en ik heb een aantal vriendinnen die mij vanalles vertellen en ik heb nog nooit iets doorverteld en ik ben egt wel te vertrouwen, wat betekend deze droom???

24 februari 2013

HoiAlisa.

Even naar een paar droom symbolen kijken en wat ze kunnen betekenen.

Zwart in je droom staat voor het onbekende, onbewuste, gevaar, mysterie en kwade opzet.

Was het een fijne droom, dan kan het zwart staan voor je verborgen spiritualiteit en goddelijke kwaliteiten.

Een kat in je droom symboliseert een stukje geluk.

Katten staan ook voor kracht, vrijheid en je dierlijke kant, met name voor je zelf.

Een droom over een zwarte kat die je vertrouwt, staat voor zelfacceptatie. Het is belangrijk dat je alle aspecten van jezelf accepteert en integreert.

Beschaamt een zwarte kat je vertrouwen, dan heb je een slecht gevoel over een bepaald persoon of een bepaalde relatie of situatie in je leven.

Ik denk dat het een waarschuwingdroom is, dat je voor de mal gehouden word, of je eigen zelf in de maling neemt.

Deze droom gaat over je zelf, niet over je vriendinnen, het heeft meer met je eigen mening te maken, hoe je zelf in je schoenen staat.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.