Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom van paar jaar geleden

Juud
29 mei 2008

Ik ben al een tijdje lang op zoek naar de betekenis van een droom die ik een paar jaar geleden in mijn slaap had. Normaal slaap ik 's nachts aan een stuk door, maar deze keer schrok ik midden in de nacht, vlak na mijn droom, wakker. Ik had op dat moment hartkloppingen en zweette helemaal. Omdat ik nog best wel vaak aan die droom moet denken en ik nog precies weet wat er in gebeurde, wil ik graag weten wat die droom betekent. Zo ging het ongeveer:

Ik zag de droom door de ogen van een jongetje, die samen met wat andere kinderen aan het spelen was op een groot grasveld, wat bij een groot, vrijstaand huis hoorde. De sfeer daar deed me een beetje denken aan de plek waar mijn huis nu staat. Het jongetje kwam aan bij een vervallen schuurtje, waar hij een deur op de modderige grond zag liggen. Zodra het jongetje de deur opendeed, zag hij een gat in de grond. Hij viel in het gat en kwam in een ondergrondse gang. Hij raakte in paniek en wilde terug, maar de deur was verdwenen. Hij probeerde naar boven te komen. Het laatste gedeelte van de droom zag ik niet meer door zijn ogen, maar ik zag hoe hij, halfdood, door mensen uit de grond werd getrokken.

Vlak hierna schrok ik wakker.
Ik wil graag weten wat de betekenis van deze droom is en hoe het komt dat ik opeens zo'n droom krijg, terwijl ik normaal altijd aan een stuk door slaap. Het is nu al een paar jaar geleden, maar ik zou het toch graag willen weten.

31 mei 2008

Hmm.. Misschien dat het jongetje in uw droom een andere richting op wou gaan maar dat mensen in zijn omgeving dat niet toelieten