Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom

15 februari 2013

Ik kan mij alleen maar dit deel herinneren van mijn droom afgelopen nacht.

Ik kleed mij uit en doe mijn badjas aan, vervolgens ga ik naar de douche en kan het lichtknopje niet vinden, na zoeken zie ik het ineens boven het kleine raampje zitten. Ik draai de kraan open en zie ineens een man voor het raampje met een uitdrukkingsloos gezicht die mij aankijkt. Ik doe snel het raampje dicht en zie dat hij het open wil maken (hij zou er met de beste wil v.d. wereld niet doorheen kunnen, zo klein is dat raampje) met een schroevendraaier. Ik ga meteen naar de kamer en vertel de mensen, bij wie ik logeer, dat er een man naar binnen probeert te komen in de douche. Deze mensen zeggen tegen elkaar, hij laat haar ook nooit met rust.

IK kan er geen touw aan vastknopen, ik heb al jaren geen relatie dus wie die man is???

Ik zie je uitleg tegemoet,

Groetjes1 keer bewerkt. De laatste keer was 15 februari 2013 door Angelica.

15 februari 2013

Hoi Angelica.

Even naar je droom symbolen kijken en wat ze zouden kunnen betekeken

Als je droomt dat je jezelf uitkleedt, suggereert dit dat je eerlijk moet zijn en je werkelijke gevoelens zou moeten openbaren.

Als je droomt dat je een douche neemt met fris, helder water, duidt dit op spirituele of geestelijke vernieuwing. Het kan ook aangeven dat je een behoefte hebt om een bepaalde last uit je leven 'weg te wassen, maar je bent aan het wassen niet toe gekomen omdat je gestoord werd door een gezicht.

Het kan zijn dat je je eigen gezicht zag en dat kan staan voor het masker wat je draagt, zodat je nooit je ware gezicht toont

Wanneer je een badjas draagt in je droom, vertegenwoordigt dit kledingstuk persoonlijke behoeftes of kwesties aangaande privacy. Het verwijst tevens naar sexuele/intieme situaties en je behoefte deze te confronteren en er iets mee te doen.

Een raam in je droom is over het algemeen positief: het staat voor hoop, onmetelijke mogelijkheden en inzicht, door dat het raamtje klein was kunnen jou mogelijheden ook beprerkt zijn.

Droom je over een kraan, dan heb je meestal je emoties onder controle en soms kan je ze ook uiten.

Als je droomt over een schroevendraaier, duidt dit op een behoefte om een bepaalde situatie of relatie in stand te houden

Wat die mensen tegen elkaar zeggen van hij laat haar ook nooit met rust, kan betekenen dat je aan het werk moet om je eigen problemen op te lossen en dat kan je gids zijn die dat van je vraagd.

Groeten Hans.