Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een eigenaardige droom ten ik flauwviel

Robin
28 mei 2008

Hallo Droomforum

ik viel laatst in de klas flauw tijdens de les en ik had een hele rare droom over mijelf ik droomde dat ik in een bruidsjurk stond maar ik stond voor een doodskist en ik weet nog dat de muren blauw waren als dat helpt. ik wil echt hulp want deze droom heeft mij laten schrikken dus A.U.B. reageer!

M.V.G. Robin Strijdonck 13-jarige leerling op het OSB in de Bijlmer

Siren
1 juni 2008

misschien betekend de bruidsjurk dat je een commitment met jezelf bent aangegaan (voor jezelf kiezen, relatiemet jezelf aangaan).. De doodskist dat je om die verbinding met jezelf aan te gaan iets los moet laten, achter je moet laten...
Blauw staat over het algemeen voor genezing + geestelijk bewustzijn....
Wie weet heb je hier wat aan?

groetjes Siren

1 juni 2008
Beheerder

het kkan ook zijn dat je een uitstap heb gemaakt, je bent onbewust met je geest uit je lichaam gegaan en een korte instructie in het hiernamaals gevolgt, de plek waar je bent als je dood bent, ik heb het zelf ook gehad, ik stond in een ijskoude donkere marmere gang. als ik naar de zwijgende en wuivende man gelopen zou hebben was ik dood geweest.
de trouwjurk duid aan dat je aan iets nieuws begonnen bent, je stond voor de doodskist, de doodskist symboliseert de dood, het kan dus zijn dat je de drang hebt gehad dat je die doodskist wilde ingaan.

feneaux

mandy
21 juli 2008

HALLO ROBIN
je droom geeft aan dat je een fase in je leven afsluit(doodskist)
je bent er klaar mee en bent nu op weg naar een nieuwe periode in je leven(trouwjurk)
de kleur blauw is een positieve kleur dus ik denk dat je best een mooie droom hebt gehad
wat het ook maar was in je leven , het is voorbij en je gaat een nieuwe periode tegemoet
groet mandy

21 juli 2008

ik ben ook weleens flouw gevallen, en ik ben in koma geraakt, ik weet het zeker, ik ben een tijdje uit mijn lichaam geweest en naar het hiernamaals, om even aan te horen wat ik moet doen met mijn leven.