Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Op vakantie

8 februari 2013

Goedenacht,

Een tijd terug droomde ik dat ik op het punt stond om op vakantie te gaan(iets wat ik in werkelijkheid nog nooit heb gedaan) ik wilde toen ik al bij het vlucht stond niet meer, omdat ik niet zonder mijn moeder wou. Omdat het mijn eerste reis zou zijn, wilde ik dat met mijn moeder meemaken. Zo dacht ik erover in mijn droom.

..Ik werd toen wakker..
Maar kort daarna viel ik weer in slaap en droomde ik dat ik al op vakantie was. Alleen niet met mijn moeder maar met mijn ex.
Hij begeleide mij naar mijn verblijf en liet mij zien hoe ik een deur moest openen. Toen hij mij had geholpen ging hij weer weg.
Ik vond het zo´n fijn gevoel om op vakantie te zijn. Het lucht was mooi helder blauw. Het was een mooie zonnige dag. Het voelde als vrijheid.

Toen ik daarna in de keuken stond om mijn handen te wassen, kwam hij met een pan aanlopen, en of ik er wat van wou. Hij bleef maar aandringen omdat ik het niet wou aannemen. Hij is toen weggegaan. En werd ik daarna wakker.. maar met een fijn gevoel.. of het nou door het vakantie kwam of omdat het met hem was weet ik niet. Ik vond het wel een mooie droom.
Sorry voor het hele verhaal. Ik wou het even kwijt. Mocht u weten wat het betekent, dan lees ik uw response graag tegenmoet.

Groetjes,
Naze1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 februari 2013 door ButterflyN.

9 februari 2013

Hi ButterflyN,

Het is een droom met een duidelijke boodschap erin.

Je bent op vakantie met je ex terwijl je eigenlijk met je moeder op vakantie wou.
Dit wil zeggen dat je je minder vast moet klampen aan hetgeen wat veilig voor je voelt. Ook laat je ex je zien hoe je een deur opent, dit waarschijnlijk omdat jij in het echte leven voor jezelf een deur moet openen, dus verder moet met je leven, dit kan zijn dat je moeite hebt je ex los te laten, of misschien een nieuwe liefde moet toelaten, in ieder geval verder met je leven. Ook komt hij naar je toe met een pan, maar jij wilt niet. Wat betekent dat je bepaalde kansen niet aan neemt. Hij gaat weg omdat je nu weet wat je moet doen, en je moet het zelf doen.
Je moet niet bang zijn om verder te gaan je moet deuren voor jezelf openen en hetgeen wat heel veilig voor je voelt een klein beetje los laten.

Ik hoop dat je er iets aan hebt.

Groetjes,

Tameran wiccan

9 februari 2013

Beste Tameran Wiccan,

Heel erg bedankt voor uw reactie.
Ik heb hier heel erg veel aan. Wat u aangeeft is idd waar ik dagelijks mee kampt. En bepaalde dingen idd moet proberen los te laten -hoe moeilijk ook- en niet bang te zijn voor nieuwe kansen en ervoor te gaan.

Nogmaals heel erg bedankt.

Groetjes,
Naze

9 februari 2013

Geen probleem. Ik ben blij dat je er iets mee kun :)