Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over emigratie

7 februari 2013

Ik droom al bijna een half jaar (!) elke nacht dat ik verhuis naar Bulgarije. Ik ben al heel vaak in Bulgarije geweest en zou effectief willen verhuizen, maar omdat ik hier een zaak en een partner heb, is dat niet mogelijk. Op m'n eentje wil ik echter niet emigreren. Bulgarije ziet er in mijn droom elke nacht anders uit, en lijkt niets op het ├ęchte Bulgarije dat ik ken. Ook ben ik daar altijd met iemand anders. Soms ben ik er met mijn partner, maar meestal ben ik er met ofwel mijn huidige beste vriendin, ofwel mijn ex-beste vriendin die Bulgaarse roots heeft. Soms zijn we er alle drie samen. Vroeger waren we alle drie beste vriendinnen. Als de ex-beste vriendin er is, komt er altijd ruzie van. Vandaag droomde ik voor het eerst dat mijn moeder en vader ook in Bulgarije waren. Ik droom nu al zes maand over Bulgarije en wil echt weten wat het betekent ! Alvast bedankt !

9 februari 2013

Hi,

Ik denk dat het niet heel veel betekent behalve dat je dit echt heeel erg graag wilt. Maar er zit ook wel een boodschap in, je bent daar soms met vriendinnen, partner of familie. Je geeft al aan dat je er niet heen kan omdat je een bedrijf hebt en een partner. Maar de droom laat je zien dat je er bent met hen, wat wil zeggen dat als ze mee gaan dat je er dan wel heen gaat. Het is een lastige situatie, want ik denk dat de droom je wil zeggen dat je er heen moet, en je jezelf nu tegenhoud in een enorm geluk wat je kunt ervaren. Werk zou ik niet te veel over na denken want je kunt daar ook werken. Maar ik zou zeker aan je partner zeggen dat dit echt je droom is en dat je heel gelukkig bent als je er heen kan, maar wel met hem.
De Bulgaarse vriendin waar je geen vriendinnen meer mee bent, Staat denk ik symbool voor vriendschap die komt en weer gaat, wat je jou wil zeggen dat ook al ben je zo ontzettend gehecht aan je vrienden, als je in Nederland blijft heb je net zo min zekerheid dat vriendschappen stand houden, als dat je in Bulgarije woont.


Groetjes,

Tameran wiccan

13 februari 2013

Heel erg bedankt voor je verklaring. Het klinkt inderdaad heel logisch allemaal, maar kon het zelf niet op die manier verklaren. Erg bedankt, je hebt me enorm geholpen !
Ik wens je veel succes !

14 februari 2013

Niets te danken :) ik ben blij dat je er iets aan hebt. jij ook veel succes toegewenst!