Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vreemde beelden en droom

5 februari 2013

Hallo

Ik zie heel vaak energie en droom ontzettend veel.

Gister toen ik op bed lag zag ik allemaal energie... In die energie zag ik een vrouw met cape en doek voor de mond...
Daarna zag ik een meer en in dit meer weerspiegelde de rond omstaande bomen...
Daarna zie ik een vreemd gezicht(volgens mij man) met gele ogen...Het gevoel dat ik hier bij heb is slecht..

Ben daarna na een paar uur wakker te liggen inslaap gevallen en heb een vreselijke droom gehad..

Ik sta bij een vrouw en er word voor mij door op onbekende wijze een man in zijn gezicht geschoten...
Ik zie het gezicht van de man en dat hij een kogel gat onder zijn rechter oog heeft en hij zit bij een andere man in de auto, die behoorlijk hard rijd..
Op het moment dat ik naar zijn kogel gat keek hoor ik de man bang zeggen"dit overleef ik denk ik niet"
De vrouw naast mij veranderd in een soort van geest en word enorm groot...ik zie haar niet maar voel dat ze als een enorme geest achter mij zweeft... daarna pakt ze mij bij mijn middel en slaat mij heel hard op de grond...ik schrik wakker door dat ik een heel angstige kreun maakte van die gebeurtenis...

Wie o wie kan mij vertellen wat er hier gaande is... word er namelijk niet echt gelukkig van...

9 februari 2013

Hi,

Ik kan er niet echt iets uithalen jammer genoeg. Ook niet wie goed is of wie slecht. Maar ik denk wel dat het behoorlijk onrustig is in jou slaapkamer, waar je wel iets aan moet doen. Ik geloof niet echt dat geesten je lichamelijk kunnen schaden. Maar ik weet wel dat mensen die gemeen zijn ook niet leuk zijn als geest en kunnen bijvoorbeeld door hun negatieve aanwezigheid jou vreselijke nachtmerries bezorgen. En soms expres om energie van jou te pakken. Wat wel aangeeft dat jij een hele sterke energie hebt en het dus ook goed weg kan jagen.

dit kun je gewoon zelf doen, dus niemand er voor betalen. Zelf doen is sowieso effectiever. Dit is de meest simpele manier die ik ken. En ik gebruik die zelf ook.

Je hebt nodig : Salie wierook. Kun je halen in een new age winkel, spirituele winkel, misschien de tuinen, en anders op internet.

Wat te doen?

Je vult jezelf met je innerlijke, een eindeloze kracht, je oerkracht. Je kunt dit visualiseren als jezelf vullen met een gekleurde energie, een kleur die voor jou als krachtig voelt. Je kunt bijvoorbeeld je spieren aanspannen of in je handen wrijven om jezelf op te warmen en meer energie uit te stralen.

Als je voelt dat je klaar bent dan zet je alle ramen open.
Steek dan de wierook aan.

begin in de linker hoek van de slaapkamer (met slaapkamer deur dicht) en maak ronde cirkels, met de klok mee bij de muur en, zeg hardop of in je hoofd, dat het jou huis is en dat alles wat negatief is niet welkom is en weg moet. Geloof in jezelf en doe dit met kracht.
doe dit over de gehele muur terwijl je met de klok mee door de kamer loopt. Als je denkt dat het alleen in de slaap kamer is dan kun je het daar op houden. Anders doe je dit in elke kamer, inclusief badkamer, gang en toilet.

als je klaar bent, laat je de ramen nog eventjes open staan ( zodat je er zeker van bent dat het weg is, en salie ruikt nogal naar hasj als je het mij vraagt)

Neem dan nog even iets te eten omdat je energie verbruikt hebt die je weer moet aanvullen.
Het maakt niet uit wanneer je dit ritueeltje doet, maar doe het niet als je ziek ben, want je hebt je kracht wel nodig.
het geval je er niet bekend mee bent. Je hoeft niet te rekenen op enge dingen, want je merkt er nauwelijks iets van.

Je hoeft dit niet te doen, maar dit kan je zeker helpen. Let er wel op dat je je focust op hetgeen dat negatief is weg te sturen. Dit omdat je ook een gids kunt hebben, die je juist helpt en beschermd.

Wat je als extra kunt doen sowieso, wat altijd goed is. Voor dat je gaat slapen, maar al in bed lig, te visualiseren dat je in een bol van energie zit die je beschermd. Zo kan niemand aan je energie komen terwijl je slaapt, en voel je geen negativiteit van iemand die aanwezig is die nachtmerries kunnen veroorzaken. Een identiteit is niet altijd slecht als het naar voelt. Als iemand veel verdriet heeft gehad in het leven, kan dat ook negatief aanvoelen. Altijd handig dus om je een beetje te beschermen.

Ik hoop dat je er iets aan hebt.

Groetjes,

Tameran wiccan