Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dood kindje

kelly
16 jaar geleden

Ik droomde dat ik en mijn beste vriendin onderweg waren naar een zwembad over een brug, toen zagen we ineens een heel klein kindje zitten op zoon loopwagentje.
Hij beweegde niet meer dus we pakte hem op en keken of hij nog leefde, maar hij was zo verslechterd(maar wel leefde, maar we dachten dat hij geen kans maakte) dat we hem naar beneden gooiden van de brug af!
vervolgens toen ik naar beneden keek kwam hij naast een soort keukenblok terecht(Wat raar is, want je zou hem in natuur horen zien te liggen) en dat leek heel erg op het keukenblok van mijn werk.. toen kwam er een man voorbij, en die had een aggressieve hond bij zich en die liet die zo los om het kindje op te eten.. ik vond het echt zo ontzettend raare en enge droom, kan ook niet de betekenis ervan vinden.. misschien weten jullie het?

kim
16 jaar geleden

Hoi Kelly,
uit je droom te halen denk ik dat jij dingen doet die niet helemaal naar je zin gaan. misschien op je werk? aangezien het keukenblok.
Wanneer je dingen doet die je zelf niet wilt, kom je in een negatieve spiraal. Stap eruit! doe wat je leuk vindt om te doen, blijf bij jezelf!