Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Elke nacht dromen over dezelfde persoon

M1988
9 jaar geleden

Hoi,

Ik droom al een paar maanden, elke nacht over dezelfde jongen. Ik heb een keer met hem afgesproken en we hebben heel veel gepraat over spirituele onderwerpen. We kennen elkaar van internet. Van hyves om precies te zijn.
Het is nu al 2,5 maand geleden dat ik hem in het echt gezien heb, maar toch denk ik nog elke dag aan hem en droom ik elke nacht over hem.

Wat wil dit zeggen? Betekend het iets? Ook wil ik graag weten of het kan zijn dat hij ook vaak aan mij denkt. Alvast bedankt :)

9 jaar geleden

Ik denk niet dat het een hele diepgaande betekenis is. Maar ik denk wel dat je hem vaker zou willen zien, Dromen geven vaak je diepste verlangens uit.

Ik was een vriend verloren in een ruzie wat zijn schuld was en ik droomde maandenlang bijna elke nacht dat hij voor de deur stond en zijn excuus aanbood aan mij en het graag goed wou maken.

9 jaar geleden

Hoi,
ik heb dit een poos terug ook gehad, heb ook via vrienden die spiritueel 'actief' zijn om raad of informatie gevraagd. Zij gaven mij het antwoord dat je in je dromen vrij bent om te gaan en te doen wat je wilt (wat je welliswaar al wist), ook omdat jullie beiden veel met elkaar praten en ook met hetzelfde dingen bezig zijn, spiritueel, zoeken jullie elkaar op een één of ander manier weer elke keer op op. Een goed teken zou ik zeggen! Misschien dat je er zelf toch meer bezig bent dan je zelf denkt! hoop dat je een deze informatie wat hebt.

Groetjes!1 keer bewerkt. De laatste keer was 9 jaar geleden door kellyviveen1989.

Deze discussie is gesloten.