Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wie helpt mij met deze dromen???

3 mei 2007

Ik hoop dat iemand me kan helpen om deze dromen te ontrafelen. Als het niet zo is, dan zal ik verder moeten zoeken:

Ik zit al vanaf mijn 7 op scouting en in mijn droom s'nachts was ik bij scouting met mijn hond Kess ik moest haar achter laten bij andere honden maar ze wou niet ik zei dat het wel goed was en dat er nog andere honden sliepen. Maar nog steeds wou ze bij mij blijven en zelf had ik er ook een slecht gevoel over. Toen kwam er een man aangelopen die zei dat hij wel een plek wist waar al die honden veilig konden slapen. De man nam alle honden mee in een soort hol. Het was er lekker warm en er waren allemaal kussens voor honde. Kess vond het daar wel goed en ging lekker liggen. Op een gegeven moment ging ik weg en liep het pad op het bos uit. In eens zag ik een bende jongeren tegen twee kinderen vechten ik begon die kinderen te helpen en ineeens had ik een fiets ik probeerde de kinderen te beschermen, op een gegeven moment waren die twee kinderen naar huis gerend, alleen zat ik zelf nog in moeilijkheden ik probeerde weg te rennen tot dat ik in de klem werd gezet en geen kant meer op kwam ze kwamen steeds dichter bij. Toen werd ik wakker.

De tweede droom werkte ik voor de EHBO, er lag een lijk op het pad waar we heen moesten, maar ondertussen kregen we ook melding van een gevecht waar gewonden bij waren gevallen. Ik werd daar als een arts in opleiding alleen heen gestuurt een meisje had een gebroken neus maar ze wouden niet naar het ziekehuis. Ik zei dat ik wel een dokter er bij zal halen. Toen ik dat lijk weer zag liggen werd ik bang en huilend wakker. Het gezicht van het lijk heb ik niet gezien

Hopelijk kan iemand mij helpen!

wies1 keer bewerkt. De laatste keer was 3 mei 2007 door wiesje33.

molly
3 mei 2007

hoi,

over je eerste droom,er komen veel verschillende zaken in naar voren en ik doe een poging ze samen te voegen en te vertalen.
het zou kunnen dat je je in het dagelijkse leven bekneld voelt. een conflict in jezelf over vrijheid.wellicht heb je behoefte aan onafhankelijkheid, aandacht voor jezelf ,motivatie je ergens voor inspannen,nieuwe mogelijkheden misschien in de vorm van een nieuwe baan . mogelijk zou je door hier aan toe te geven iemand overstuur maken,wellicht een partner die die behoefte niet begrijpt.
ik hoop dat je hier iets mee kunt , ik zoek nog even wat ik over je 2e droom kan vinden.

molly
3 mei 2007

hoi,

je 2e droom kan staan voor herinneringen uit je verleden,die je niet los kunt laten.maar die woede en frustratie oproepen en die je tot uitdrukking zou moeten laten komen omdat je er wel vanaf zou willen komen.
mischien zit ik er ver naast of heb je er toch iets aan.

groetjes molly