Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom erg vaak over zombies

27 januari 2013

Hallo

Nog even een vraag heb dit niet nu gedroomd maar droom dit zeker 4 keer in de week.

Vaak gaan de dromen over zombies. Altijd breekt er dan een virus uit en iedereen die ik ken gaat dood of ik raak ze kwijt en kan niemand meer vinden. Zelf ga ik nooit dood maar wordt wel aangevallen. Ook is altijd mijn zus er bij die ik wil beschermen maar dit nooit lukt omdat ze dan altijd toch gedood wordt. Ook waarschuw ik mijn zus vaak en dan wordt er niet geluisterd wat ze met de dood moet bekomen.

Wat zou hier van een betekenis van kunnen zijn??

Pavlov
11 maart 2013

Haha, grappig ik dacht dat ik de enige was, maar ik droom niet 4x in de week over zombies en eigenlijk steeds minder, maar wel soort van gelijk achterliggende gedachten. Dan word ik gewoon in mijn bed wakker en is de hel los gebroken, en probeer ik naar iemand toe te gaan waar ik veel om geef en moet zijn van mezelf bij die persoon zijn. Alleen is er niemand die mij beschermt en ga ik zelf inderdaad ook nooit dood, word vaak wakker wanneer het niet meer lukt om de zombies van me af te slaan. Verder komt de zombiedroom ''veelvuldig'' terug in het jaar en is deze droom de enige die ik me herinner en super realistisch is.

T
4 juli 2013

Laatste zombiedroom da ik kan herinnere was dat ik omsingeld was met zombies, om niet aangevallen te worden deed ik alsof ik er zelf een was, hielp een pak, mss moeje da ook is probere

4 juli 2013

Mechien speel je veel zombies of films avonds. Avonds werken je hersenen beter dan over dag. Doe het over dag dan krijg je het minder nacht merries.