Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

bank, badminton en onstuimige zee

24 januari 2013

Hoi,

Ik heb weer een behoorlijk onsamenhangende droom gehad, waarvan ik de betekenis niet duidelijk kan achterhalen.

Ik droomde dat er een bank was waar al heel veel mensen op zaten en elke keer ging ik tussen de jongen die ik leuk vond en een ander zitten. Eigenlijk paste het niet, maar ik propte me elke keer er weer tussen.

Daarna ging ik badmintonnen, ik had een les samen met een paar andere meiden. Later ging ik de filmpjes en foto's van de les bekijken. Daarna gingen we in een kring zitten, ik had zelf een korte boek met een panty aan. De andere meisjes hadden erg warrig haar en droegen ook een pruik. Toen ik goed keek zag ik dat hun shirt doorschijnend was en ze hadden niets onder hun shirt aan.

Later droomde dat ik op het strand was, samen met een ander meisje. Het stormde op het strand en er waren enorme golven. Het was ook heel druk op het strand, de strandhuisjes werden half weggespoeld door de golven. Mijn moeder zei dat we maar weg moesten gaan van het strand, maar dat boeide mij niet. Ik ging zonder enige angst naar de golven toe, ik had helemaal geen last van de golven en de storm. Het leek alsof ik in een soort trance was.

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen de betekenis van deze droom te achterhalen.