Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom is 1 groot raadsel

9 jaar geleden

Onlangs heb ik een droom gehad waar ik een hele zoektocht aflegde. Mijn droom was namelijk 1 grote puzzel. Ik ging door deuren heen en loste puzzels op om door andere doorgangen te raken. Er was altijd iemand bij me maar die persoon ken ik niet. Ik ben uiteindelijk wakker geworden tijdens dat ik een puzzel aan het oplossen was.

(het is een beetje een rommeltje ik weet het)

benthe
9 jaar geleden

Beste Mauitjheu,

In je dromen gebruik je plaatjes, personen, gebeurtenissen maar ook gezegdes die je doen denken aan zaken die je op dit moment bezig houden. Als je een puzzel ziet in je dromen zou het heel goed kunnen betekenen dat je op dit moment iets voor jezelf aan het uitknobbelen bent. De deuren , de vele doorgangen in het doolhof waar je je bevond, verwijzen naar meerdere opties die je hebt om dat waar je over piekert aan te pakken.
De persoon die bij je was..tja, daarover verschillen de meningen :-). Er zijn er die vinden dat iedere persoon in je dromen symbool staat voor een gedeelte van je eigen persoonlijkheid, er zijn er die vinden dat daar ook personen tussen zitten die daadwerkelijk bestaan (of je ze nou kent of niet) en dan is er nog een groep die beide mogelijkheden nog aanvult met de mogelijkheid van spirituele wezens.

Groet,
benthe

9 jaar geleden

Het is niet erg als je dat droomt dat gebeurt iedereen wel in je leven.

Maar je moet niet bang zijn om denkt dat het nog een keer gebeurt want als je er juist6 aan denkt dan ga je het juist weer droomen
Gr. Samy