Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Voet

10 jaar geleden

Een beetje vreemde droom die me de hele dag al bezig houd. Nu weet ik dat bepaalde dromen mij iets moeten vertellen en ik er iets mee moet doen. En bij deze droom heb ik even geen idee. Misschien dat iemand van jullie me verder kan helpen.

Ik had een raar plekje, bultje onder mijn voet. Hierop kreeg ik van iemand (een arts??) een wit rond ding met een hendeltje. Dit werd er in gezet en moest ik aan draaien. Het gat wat hierdoor ontstond werd steeds groter. Toen het witte ronde ding er uit mocht was het gat zo groot als de doorsnee van een beker. Toen het er in ging was het niet groter dan een cent. Ik kon alle spieren en al het weefsel zien liggen.

10 jaar geleden

Hoi Seeme.

Voeten

Fundering en evenwicht in 't leven, of zie je je eigen voeten in je droom, dan staat dit voor je fundering, stabiliteit en begrip. Het is belangrijk dat je praktischer en verstandiger wordt.

Droom je dat je naar de dokter gaat, dan heb je zelf het gevoel dat het niet helemaal goed met je gaat. Je onderbewuste vraagt om je aandacht, want ergens zit je niet lekker in je vel.

Maar je hebt een apperaatje gekregen om ruimte te maken wat je niet moet ge bruiken, het grotere gat in je voet, dat kan betekenen dat minder stabiel gaat worden omdat er een gedeelte van je voet weg is en juist het gedeelte waar je op staan moet..

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.