Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

waaker worden na enge droom, je bent bang en denkt dat iemand naar je kijkt

8 januari 2013

alsjeblieft wil iemand mijn helpen! mischien weet er iemand wat het betekent of wat je er tegen kan doen?!

enge droom dat je alleen of met meerdere thuis bent en dat je door het raam kijkt en je een sportwagen met een open dak stil ziet staan waarin 2 bruine mannen of vrouwen in zitten en naar jou kijken.
ik wordt wakker en kan niet meer slapen omdat ik bang ben dat ze over de overloop lopen of dat ik bij de deur een voet of hoofd ziet of dat er iemand onder mijn bed ligt!
ik wil alles bekeken hebben dus ik kijk in mn kledingkast onder mijn bed achter de deur overal! maar dan kan ik nog niet slapen en ik wil alle lampen aan en deuren op en recht op mijn rug op bed liggen zodat ik alle kanten in de gaten kan houden of er niemand is.
de volgende morgen ben ik alleen beneden het is donker ik zit in de keuken te eten en in de kamer zie ik niks dan ben ik bang dat als ik langs loop opeens iemand zie zitten in een stoel of op de bank en als ik naar de bushalte loop kijk ik heel vaak om of er niemand achter me loop.
echt verschrikkelijk!

ik hoop dat iemand me kan helpen dus reageer alsjeblieft!!
my1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 januari 2013 door my.

9 januari 2013

Hoi my

Als je door een raam kijkt, dan staat dit voor inzichten en je houding in het leven. Wat je ziet (of het positief of negatief is), geeft weer hoe optimistisch of pessimistisch je in het algemeen bent.

Zie je of rijd je in een cabrio, dan staat dit voor je macht en invloed.

De personen die je ziet, maken je angstig wat je leven nagatief beinvloed, waar door ontstaat dat, als je in het dagelijs leven dat ook hebt, kan het zijn dat je een fobie hebt over onzeker zijn en als dat zo is kan je eens een gesprek aan vregen bij een hypnotherapeut en vragen of hij je helpen kan.

Kijk maar of je er wat me kan.

Groeten Hans..