Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vage droom over zuigzoen, ruzieen, leraar en vriendinnen

16 jaar geleden

In mijn droom sliep ik op een soort luchtbed waar er veel adembenemende water lagen naast de huizen/flats in Venetië. Mijn ogen waren open en zag de prachtige weer en spelende mensen in ’t water. Mn hoofd draaide om en keek allemaal wat en waar mensen allemaal gingen doen, natuurlijk zwemmen. Ik had er eerst geen idee waar ik was. Ik zag de mooiste groene grassen en verschillende bloemen. Ik zag de kop ineens boven het water verschijnen. Ik zag de knappe leraar M naar me toe verschijnen. Mijn mond viel open en was stil. Hij pakte een luchtbed waar ik lag. Hij pakte mijn been en trok mij naar hem toe. Ik liet dat toe en kon het niet weigeren. Ik zat op de rand van het luchtbed en zijn handen lagen om mij taille heen. Wij keken elkaar muisstil aan terwijl anderen luidruchtig gingen zwemmen. Hij kwam mij ineens zoenen en, en ik gleed van het luchtbed af door zijn handen. Wij hielden elkaar vast in het water. Hij bleef mijn hals zuigzoenen. Toen ik ineens naar iemand anders zag ruziën. Het was mijn beste vriendin F. F had met een jongen vanwege een ruzie uitgemaakt. Die knappe leraar M reageerde niks en bleef mij met volle verlangens en verliefdheid aankijken. Ik draaide me om en die leraar bleef mij achtervolgen. Ik zag mijn goede vriendin M op ’n luchtbed zitten. Zij kwam mij waarschuwen dat mijn beste vriendin F je vriend (leraar) wilde pikken en zei dat ik moest oppassen. Die leraar M bleef onafscheidelijk bij mij. Ik was trots dat ik met hem had. ’s Avonds gingen wij met anderen samen in de eetzaal eten. Ik ging hem aan anderen voorstellen. Andersom ook. F was boven. Ik besloot even naar F toe te gaan en kwam kijken hoe het met haar ging. Ik zag haar weer met haar ex-vriend ruziën. Haar ex-vriend ging weg. Ik liep achter F aan en vroeg: gaat het met je? Zij zei: jawel.
Op de volgende dag moest ik even weg, en mijn goede vriendin M liet mij dit snel weten dat knappe leraar en F samen waren daar en ik kwam ’n knappe leraar en mijn beste vriendin naar elkaar zien flirten / praten. Die leraar bleef een afstandje nemen, terwijl F naar hem bleef smeken en achtervolgen. Ik ging stiekem meeluisteren zonder dat ze mij zagen. Toch verscheen ik opeens en klapte met mijn handen. Ze schrokken en hadden dit niet verwacht. Ik zei: aha jullie vonden elkaar leuk. Ik vertelde tegen knappe leraar: had je mij kunnen zeggen dat je meer van haar houdt dan van mij. ik ben niet boos, maar vond het jammer dat je dit hebt verzwegen! Knappe leraar (M), ik begrijp het. Toen ging ik weg. Knappe M rende naar me toe en vertelde dat het niks tussen hen zat en dat hij meer voor me voelde. Hij bewees dat zijn gevoelens aan mij toebehoorden. Hij hield mij in zn armen en ging me zoenen, later op me hals zuigzoenen. Ik kreeg later een beetje pijn en zweet van die blauwe plekken op me hals waardoor hij te heftig zuigzoende, misschien ook door warm voelen.

Toen ik wakker was, voelde ik ook warm op me hals, en dacht paniek vanwege een droom. Ik ging gelijk naar de spiegel kijken of ik die plekken kreeg. Blijkbaar had ik een puistje. haha

Wat betekent dit eigenlijk allemaal? in het echt mag ik een jongeman erg. Alleen k heb er niks met hem te maken! alleen stiekem naar elkaar kijken zonder dat mensen het merken. waar ik ga zitten of met iemand praten, is hij vaak in mijn buurt te vinden of zien. ik kan zien wat hij doet en hoe hij kijkt enzo.. Maar de laatste tijden droomde ik vaak over hem.. betekent het dat ik verliefd ben...?

ik wil het weten wat mn droom betekent :$0:)