Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over dat ik in een beer verander

30 november 2012

Deze heb ik recent gedroomt:
Ik was in een soort dierentuin waar ik ineens in een hok zat. Hierin veranderde ik een beer. in mijn hok was een lager liggend gedeelte met een stal. Het was daar bijna aardedonker en er stond een paard die heel raar stond met zijn rechter voorbeen. Er hing een soort extra lange uitgelopen hoefijzer aan met verband. Ik wilde het paard helpen en daarom trok ik het ijzeren ding onder zijn hangede hoef vandaan maar zodra ik dat gedaan stond het paard nog wankeliger en vooral ook pijnlijker. Ik vond dit heel erg en ik wilde een oplossing zoeken dus liep ik weer naar buiten waar een vriend van mij liep (alweer K) ik was een beer en ik moest duidelijk maken wie ik was, dit was moeilijk maar uiteindelijkk hielp het wel. Het volgende moment was ik weer mens en sitnd ik onder de douche met mijn jas aan, In de stal met het paard. De douche stond op een verhoging naast het paard.
Toen werd ik weer wakker.

1 december 2012

Hoi Yasmine

Een dierentuin kan ook chaos en verwarring vertegenwoordigen. Iets in je leven dient te worden opgefrist.

Paarden vertegenwoordigen sterke, fysieke energie. Je dient je ongetemde kracht te kanaliseren.

Een beer is het symbool van harde concurrentie in de breedste zin des woords

Als je droomt dat je een douche neemt met fris, helder water, duidt dit op spirituele of geestelijke vernieuwing. Het kan ook aangeven dat je een behoefte hebt om een bepaalde last uit je leven 'weg te wassen.

Dromen over een jas symboliseren de defensieve kant van je persoonlijkheid. Je zou jezelf kunnen isoleren. Een droom over een sjofele, versleten jas suggereert dat je niet zo lekker in je vel zit.Eerdere droom.

Dromen dat je op een fiets rijdt, duiden op een behoefte aan balans in je leven. Je zou een betere balans moeten vinden tussen werk en plezier om te slagen in je huidige plannen. Als je moeilijkheden ondervind bij het fietsen, dan suggereert je droom dat je bang bent om het je eigen te maken.

Als u droomt dat er een adelaar boven u vliegt voorspelt dat grote ambities die u koste wat kost waar wenst te maken; u zult daarin slagen.
.
Een droom over een otter symboliseert blijdschap en geluk. Je zal uitmuntend vertier vinden of ongebruikelijke tederheid met je geliefde delen.

Het koste enige moeite om in een otter te veranderen, dus je zal er wat voor moeten doen om geluk te krijgen in het leven.

Dromen over vrienden die het goed gaat en gelukkig zijn voorspelt plezierige tijden.

Zo maar een paar droom symbolen uit je bijde dromen en wat ze kunnen betekenen, ze horen wel bij elkaar.

Groeten Hans.

1 december 2012

Dankje voor het oplossen