Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over het hebben van een baby

9 jaar geleden

Hallo,

ik droom de laatste tijd vaak dat ik een baby heb en dat ik me dan opeens besef dat ik totaal onvoorbereid ben. Ik heb niks in
huis voor de baby, geen kleding, geen bed, geen luiers, niks!

In mijn laatste droom ging ik samen met mijn moeder naar mijn schoonzus heen om daar wat tips te vragen. Zij zei me toen
dat het haar toch wel erg tegen viel dat ik zo onvoorbereid de zwangerschap was in gegaan en dat ik zelfs, nu het kindje er is,
nog niks in orde heb... ik voelde me er rot....

Iemand ideeën wat dit kan betekenen???

9 jaar geleden

Hoi suusie

De baby vertegenwoordigt de onschuld , warmte en een nieuw begin. Babies kunnen iets uit je innerlijk symboliseren dat puur, kwetsbaar en onaangetast is.Ik kan niet zoveel met deze droom, maar ik denk dat je je niet goed open kan stellen voor de innerlijke dingen die aandacht vragen en aandacht nodig hebben.

Groeten Hans.

9 jaar geleden

Dag Hans,

typisch je antwoord... ik ben laatst naar een spirituele dag geweest waar verschillende mediums aanwezig waren.
Zo kreeg je de mogelijkheid om van verschillende gebieden wat te proeven. Allemaal kwamen ze weer terug op dat ik
nog iets bij me heb wat ik niet verwerkt heb, iets wat diep weg is gestopt en waar ik nog niet bij lijk kunnen te komen.
Zonder dat ik ook maar iets over me zelf had verteld.... En ik zou niet weten wat dat zou moeten zijn, ik ben
hartstikke gelukkig!!!

Maar bedankt voor je antwoord en ben benieuwd wat voor een dromen er nog gaan volgen!

9 jaar geleden

Hoi suusie.

Bedankt voor je brief en je antwoord.

Wat het is dat jou wat nog bij jou sluimerd weet ik niet, maar zou je dit wel willen weten kan je misschien een hypno of regrressie therapeut kunnen raad plegen.

Het is puur, kwetsbaar en onaangetast, het kan ook zijn dat er iets spirueels in je groeid maar dat jij op de een of andere manier tegen houd en voor jou bestemd is, wat in je rugzakje zit en dat jij terzijner tijd nodig hebt.

Nu je dit weet ben je al een beetje voor bereid op wat misschien komen gaat, als een baby groeid in in je buik, als symbool en alles zijn gang verder gaat zal die baby geboren worden, misschien ook dat pure en onaangetaste, het kan een lange dracht worden, dat hangt van de tijd af en wanneer jij er klaar voor bent, dus probeer er open voor te staan als er veranderingen bij je zelf plaats vinden, wat voor jou een nieuw begin kan zijn.

Kijk maar.

Groeten Hans.

343
9 jaar geleden

Hi Suusie,

In eerste instantie: Als jij hartstikke gelukkig bent, is dat goed! Ik zou niet bewust gaan zoeken naar iets als je je prima voelt, maar dat is meer mijn common sense. Daarnaast heeft iedereen patronen & reacties van vroeger die zijn ingekapseld, vele onbewust. Niet iedereen wil daar iets mee doen en dat is ook prima.
Gekeken naar je droom: baby's staan over het algemeen ook voor nieuwe ideeen en projecten in je leven. Ben je misschien met iets nieuws begonnen (kan op alle vlakken, maar bijvoorbeeld een verandering in werk/een nieuwe woonomgeving/studie/of plannen die je aan het onderzoeken bent/nieuwe denkbeelden waar je over aan het lezen bent, etc). Of ben je toevallig met iets nieuws begonnen op het creatieve vlak? In elk geval iets wat anders en nieuw is in je echte leven, waarvan je ook denkt (en verwacht) dat het je veel plezier gaat opleveren? Een verrijking. Dat je niks voor de baby (dit nieuwe deel van jezelf) in huis hebt,kan zeggen dat je nog niet weet hoe je dit nieuwe deel van je leven kunt benutten en gebruiken. Of misschien ben je in het echt ook enthousiast aan een plan begonnen zonder na te denken over de consequenties en wat je eigenlijk allemaal nog meer moet doen (en kunnen) om de plannen succesvol in de praktijk te brengen. Of het staat er simpelweg voor dat je nog niet helemaal op deze kwaliteiten kunt vertrouwen, omdat je dat nog ana het leren bent. Het is immers nieuw voor je. Om meer over de droom te kunnen zeggen, zou ik wat meer info moeten hebben.
Hoop dat je hier iets mee kunt.
Groetjes!

radha
9 jaar geleden

suusie om het simpelweg te vertellen als je steeds dezelfde droom hebt dan houd het misschien toch wat anders is dan wat je gelezen hebt in een dromen boekje voor uitleg wat het inhoud ik heb eerder het idee dat je graag verlankt naar zo'n lief klein babytje maar om zo iets te willen moet je eerst voor zorgen dat je de spullen koopt voor de baby wit of groene kleren omdat je niet weet of het n meisje of jongen zal worden dan zou ik gaan voor de kammer inrichting en op de computer kijken voor een verloskundige waar je contact mee kunt houden zodat als je ooit iemand gevonden hebt waarbij je altijd zal blijven en hij ook bij jou dan ken je gerust beginnen met n babytje voor sammen maar het aller belangrijkste is een eige huis als eerst wil je het zo graag voldoe dan eerst aan deze eisen die je nodig zult hebben als je perse een baby zou willen maar let op je moet de zorgverzekering kunnen betalen dan de gas en licht en de huur of hypotheek als je huur of koop hebt en de school voor je kindje als het ouder word doe wat je het prettigste vind maar zorg eerst voor die dingen ga niet als n kip zonder kop een baby maken als je nog niks hebt en onvoorbereid bent want dan kan de kinderbescherming je kind weg halen dat wil je echt niet

prophet
9 jaar geleden

Bent u op zoek naar de beste online help? Bent u op zoek overal
internet naar een professionele en echte spreukgebruiker vinden? Als
uw antwoord op deze vragen "JA", dan bent u bij ons aan het juiste
adres! CONTACT MET ONS OP! We zijn vastbesloten om te bieden precies
wat u op zoek bent naar voor: Snelle en eeuwige resultaten! Van liefde
spreuken om geld spreuken, we zorgt voor de meest authentieke spreuken
die je ooit hebt ontmoet. Als je goed leest op onze website, zult u
zich realiseren dat je hier bent geen toeval. Het lot begeleid je
stappen en maakte je kwam deze site. Vertel ons over de spreuk je
nodig hebt. Wij snijden de beste magische spreuk voor je. Onze service
is niet gratis. Maar onze prijzen zijn redelijk in vergelijking met
het gemiddelde tarief online spreukgebruikers kosten voor hun
cliënten. Neem nu contact met ons op voor een gratis beoordeling van
uw situatie. Magische spreuken zijn zeker de meest populaire vorm van
liefde spreuken. Als we bedenken dat meer dan negentig procent van de
spreukgebruikers indien gevraagd, zal antwoorden dat ze alleen witte
magie uit te voeren, Sommige mensen echter, beweren dat veel van die
magie beoefenaars niet geheel ok. Ze zeggen dat er verschillende
categorieën van verboden spreuken die niet voldoen aan de regels van
de witte magie. Mijn Kruiden heeft geholpen mannen veranderen hun
relaties en bereiken anders onbereikbaar doel. Ze bereiken een punt
van geluk die nooit werd gedacht eerder mogelijk. Uw leven zal
veranderen zodra u aan boord voor deze prachtige reis. U voelt en deze
veranderingen te zien in elk deel van je leven. Contact profeet Baz,
Contact E-mail: prophetbaz@gmail.com