Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

taart

9 jaar geleden

Ik droomde dat er een feest was, ik was de taart vergeten te kopen. Een nichtje van me stond naast me met de verpakking van een heel mooie taart, haar zoontje (was ca 4 jaar in de droom) had ook een moie doos van een taart in de hand (klopte niet echt, want het waren vilten platte dingen maar in de droom stelde het dozen van taarten voor). Mijn zoontje (in de droom jaar of 8) ging snel taart halen. Maar ik was teleurgesteld (of verdirietig) over mezelf, de taart die hij zou kunnen kopen zou toch niet mooi zijn, maar een simpel ding. Ik weet ook nog dat ik erg in twijfel stond of ik mijn zoon die taart wel zou laten halen. En dat ik eigenlijk in paniek was omdat ik die taart was vergeten.

Meestal kan ik zelf aardig mijn dromen analyseren, maar nu niet. Geen idee wat het betekend.

9 jaar geleden

Hoi jm

Dromen over een feest voorspelt dat u een plezierige verrassing te wachten staat.

Als je droomt over je moeder, representeert dit het verzorgende aspect van je persoonlijkheid. Moeders bieden veiligheid, comfort, leven, begeleiding en bescherming.

Als de doos leeg blijkt te zijn zult u teleurgesteld worden.

Wanneer je droomt over taart, duidt dit erop dat je beloont zult worden voor je harde werk. Deze droom zou ook aan kunnen geven dat je meer wilt dan je feitelijk aankan. Maar ja de taart blijft uit, kan je nog een poosje op je belonig wachten.

Als je droomt dat je in paniek bent, duidt dit op een gebrek aan controle en kracht in je leven.

Als het feest niet zo leuk is, dan duidt dit erop dat je onzeker bent over je sociale vaardigheden.

Ik denk dat die droom voor je zelf bestemd is over je toekomst en wat je nodig hebt om het beste er van te maken zodat het geen nep blijkt te zijn.

Kijk maar of je er wat mee kan.

groeten Hans.